Banner
3 4

Android 15 (beta 1) vraća u život Pixel 6 Pro

Izgleda kako će Android 15 "vraćati u život" starije telefone - ako je suditi po slučaju Pixela 6 Pro.

Redakcija Phonearene instalirala je Android 15 (beta 1) na “stari” Pixel 6 telefon, iznenađujući svoje članove. Prošle godine, prisiljeni su bili donijeti tešku odluku.

Android 15 i Desktop mogućnost korištenja

Zbog slabog trajanja baterije na Pixelu 6 Pro, odlučili su ga povući kao svog svakodnevnog suputnika te vratiti stariji iPhone 11 Pro Max. Pixel 6 Pro je zaostajao toliko da je čak i iPhone 11 Pro Max, pokretan A13 Bionic procesorom, nadmašio Pixel. Kada je Apple predstavio seriju iPhone 15, odlučili su kupiti iPhone 15 Pro Max kao svoj novi svakodnevni pokretač.

ff 3

Ipak, Pixel 6 Pro nije bio potpuno zaboravljen jer su nastavili instalirati svaka ažuriranja. Koristili su Pixel 6 Pro za dobivanje slika i snimaka zaslona te za testiranje sistemske aplikacije za Android i Pixel članke kada je bio izvan Wi-Fi mreže. Međutim, problemi su postajali sve veći, a prebacivanje između aplikacija postajalo je frustrirajuće. Telefon je bio u haosu.

Android 15 donosi “Arhiviranje aplikacija” – značajnu uštedu prostora memorije

Iako beta izdanja nisu stabilna, osobito u početnim fazama, odlučili su ipak instalirati Android 15 beta 1. Google je nedavno pokrenuo novi beta program, a kasnije u ovom članku objasnit će se kako mu se možete pridružiti.

3 4

Nakon instaliranja Androida 15 beta 1, dočekalo ih je iznenađenje. Pixel 6 Pro je kao da je dobio novi život. Klizanje između aplikacija nije bilo sporije, već su se mogli ponovno igrati s telefonom.

Android 15 Developer Preview 2 potvrđuje satelitsko slanje poruka

To je već poznati obrasci koje su doživjeli u prošlosti. Kada je iPhone njihov glavni uređaj, počnu se igrati s Androidom, i obrnuto. To nazivaju “Sindromom trave je uvijek zelenija”.

1 9

Ako imate Pixel 6 koji ste smatrali zastarjelim, mogli biste razmisliti o instaliranju Androida 15 beta 1. Da biste to učinili, pratite ovu vezu ili posjetite www.google.com/android/beta.

Android 15 donosi arhiviranje aplikacija koje često ne koristite

Odaberite svoj uređaj i prijavite se za beta verziju. Budite svjesni da kada instalirate Android 15 beta 1, ne možete se vratiti na Android 14 bez brisanja podataka s telefona. Međutim, ako ne koristite uređaj svakodnevno, to možda i nije važno.

ff

Nažalost, Android 15 će biti posljednje ažuriranje koje će Pixel 6 Pro primiti. Hoće li ovaj neočekivani porast performansi potaknut instalacijom Androida 15 beta 1 promijeniti njihovo mišljenje i vratiti ih s iPhonea na Pixel? To ostaje za vidjeti. Ako imate “Sindrom trave je uvijek zelenija”, razumjet ćete ovaj osjećaj.

Ako ste instalirali Android 15 beta 1 na stariji Pixel koji ste prestali koristiti, podijelite svoje iskustvo s nama.

Najčitanije