Banner
10 9
XiaomiSU7#

Xiaomi SU7 ostao u kvaru nakon 39 kilometara

Xiaomi SU7 izazvao je oduševljenje kada je predstavljen a sada već imamo prvi primjer problema.

Gospodin Wen, korisnik električnog vozila Xiaomi SU7, objavio je videozapis u kojem prikazuje kako mu se automobil pokvario nakon samo 39 kilometara vožnje. Automobil je morao odvući natrag u distribucijski centar.

Xiaomi SU7 i čitava paleta boja

Nakon početne inspekcije, nisu pronađeni nikakvi problemi. Osoblje iz odjela za poslije prodaje reklo mu je da su spremni obaviti proces povrata vozila, ali on je inzistirao na zamjeni.

Nakon Xiaomi SU7, krajem godine dolazi i SUV model

Obavijestio je da je kupio standardnu verziju automobila Xiaomi SU7 u Xiaomi Auto distribucijskom centru u Xiang’anu, u gradu Xiamen. Očekivano, incident je izazvao žustre rasprave o novom vozilu.

1 5
Xiaomi SU7 ostao je u kvaru nakon pređenih 39 kilometara.

Korisnik je inzistirao na zamjeni i podijelio je snimke zaslona svojih razgovora s odjelom za poslije prodaje. “Želim automobil, a ne povrat novca. Zar ne možete ponovno rasporediti proizvodnju za mene?” upitao je osoblje.

Sada je službeno: Xiaomi SU7. Tesla 3 je u problemima

Osoblje za poslije prodaje informiralo je korisnika da automobil mora biti vraćen na tvornicu radi daljnje analize kako bi tvrtka mogla otkriti razlog kvara. Također su objasnili da nije moguće odmah popraviti automobil. “Uzrok kvara na vozilu mora se vratiti u tvornicu na daljnju analizu, te trenutno nije moguće izvršiti popravak.”

Osoblje je obavijestilo korisnika da će mu automobil biti vraćen nakon detaljnog pregleda. To će svakako potrajati, no prema tvrtki, to je neophodno kako bi se osigurala kvaliteta automobila. Osoblje se također ispričalo korisniku zbog razočaravajućeg iskustva pri kupnji automobila.

Nissan Townstar Evalia – električni pustolov

Osoblje za poslije prodaje pristalo je ponuditi zamjenu, no gospodin Wen je inzistirao na zamjeni. Srećom, nakon unutarnje prijave, osoblje za poslije prodaje pristalo je ponuditi zamjenu korisniku.

“Ako broj originalne narudžbe ostane nepromijenjen, aplicirat ćemo za raspored proizvodnje novih vozila prema broju originalne narudžbe u sustavu.” Međutim, osoblje je također obavijestilo da trenutno mnogi korisnici raspoređuju narudžbe, te tvrtka ne može obećati brzu isporuku zamjene.

Motocikl na plin postaje stvarnost

U suštini, tvrtka želi saznati što je uzrokovalo kvar na automobilu i raditi na rješenju problema, ali trenutno nije moguće odmah ponuditi zamjenu zbog velike potražnje.

Lancia Ypsilon za 34.900€

Tijekom razdoblja čekanja do datuma isporuke zamjenskog automobila, tvrtka se složila pružiti kompenzaciju za prava na prijevoz (150 juana u gotovini ili jednak iznos bodova po danu, po izboru).

Najčitanije