Banner
1 31

Samsung Glaxy Watch 7 pokreće Exynos W1000 (3nm)

Zna se kako će nadolazeću seriju Galaxy Watch 7 satova pokretati "domaći produkt" Exynos W1000.

Galaxy Watch će doživjeti značajan skok u performansama i učinkovitosti zahvaljujući novom Exynos W1000 čipsetu, prema izvješću iz Koreje.

Samsung Galaxy Watch 7 (Pro) i “extra” autonomija baterije

Ovaj sustav na čipu (SoC) navodno je izgrađen na drugoj generaciji Samsungovog 3nm čvora – SF3 – i predstavlja veliki napredak u odnosu na 5nm W930 čipset trenutne generacije Galaxy Watch5.

Galaxy Watch6 Galaxy Watch6 Classic 6

Prelazeći preko linije Samsungovih pametnih satova i usmjeravajući pogled prema Appleu – Exynos W1000 predstavlja značajan napredak u odnosu na 5nm S9 procesor.

Samsung Galaxy Watch 7 u tri verzije – na tržištu zajedno s Z Flip/Fold6 i Galaxy Ringom

Izvještaji snažno sugeriraju da Samsung priprema tri nova modela pametnih satova.

Još uvijek nije jasno jesu li ti modeli pristupačni (FE, ako želite), standardni i Pro, ali to je najlogičniji zaključak.

Očekuje se praćenje razine šećera u krvi, 32GB prostora za pohranu i Pro model s većom baterijom.

Galaxy Watch6 Galaxy Watch6 Classic 1

Očekuje se da će Samsung najaviti nove modele Galaxy Watch7 zajedno s novom serijom Galaxy Z oko 10. srpnja, baš na vrijeme da promovira nove modele na Ljetnim Olimpijskim igrama 2024. godine, koje počinju 26. srpnja.

Samsung Galaxy S25 Ultra – manje kamera, ali veće mogućnosti zooma

Poboljšanja u čipsetu su ključna za unapređenje ukupne učinkovitosti i trajanja baterije, što omogućava korisnicima da dulje koriste svoje uređaje bez potrebe za punjenjem.

Osim toga, s većom pohranom, korisnici će moći spremiti više aplikacija, glazbe, podataka za vježbanje i drugih podataka koji poboljšavaju svakodnevnu uporabu sata.

Galaxy Watch6 Classic

Unatoč snažnoj konkurenciji na tržištu pametnih satova, Samsung nastoji zadržati vodeću poziciju pružanjem naprednih tehnoloških rješenja i inovacija koje zadovoljavaju potrebe svojih korisnika.

Samsung Electronics prvi na tržištu OLED monitora

Uvođenjem novih tehnologija, poput praćenja šećera u krvi, Samsung dodatno povećava vrijednost svojih pametnih satova, čineći ih korisnijima u svakodnevnom životu i zdravstvenom praćenju.

Samsung Galaxy Watch6 Samsung Galaxy Watch6 Classic 1

Također, predstavljanje novih modela tijekom Ljetnih Olimpijskih igara 2024. omogućava Samsungu da iskoristi globalnu pozornost i poveća vidljivost svojih najnovijih proizvoda.

Samsung One UI 6.1 na S21 i S22

Ova strateška odluka može pomoći u privlačenju novih korisnika i održavanju interesa postojećih korisnika, dok istovremeno stavlja fokus na inovacije i tehnološki napredak u industriji nosivih uređaja.

Galaxy Watch6 Galaxy Watch6 Classic 2

Najčitanije