Banner
j4
GooglePixelWatch2#

Samsung Galaxy Watch 7 prolazi FCC, stiže i FE model

Samsung će na Unpacked događaju u srpnju predstaviti tri nove verzije Galaxy Watch7 satova — osnovnu, Classic i Pro, te potencijalno i pristupačniji Galaxy Watch FE.

Samsung se očekuje da će na svom sljedećem Unpacked događaju u srpnju lansirati najmanje tri verzije Galaxy Watch7 satova – osnovnu, Classic i Pro. Također bi se mogao pridružiti i jeftiniji Galaxy Watch FE, iako možda neće nositi taj naziv, ali koristit ćemo ga za sada jer je to lako pratiti.

Samsung Galaxy Watch 7 (Pro) i “extra” autonomija baterije

Nekoliko Samsungovih pametnih satova navedeno je od strane FCC-a, s brojevima modela SM-L300, SM-L305, SM-L310, SM-L315 i SM-R861. L300 i L310 mogli bi biti verzije samo s Wi-Fi povezivanjem u dvije veličine za osnovni Watch7, dok bi L305 i L315 bile njihove iteracije sposobne za LTE.

Samsung Galaxy Watch 7 u tri verzije – na tržištu zajedno s Z Flip/Fold6 i Galaxy Ringom

To ostavlja SM-R861. Ovaj model se ističe iz dva razloga: koristi Samsungov stari sustav dodjele brojeva modela, ali i zbog broja koji koristi. Galaxy Watch4 bio je SM-R860, a za Galaxy Watch FE se također šuška da će biti lansiran kao Galaxy Watch4 (2024). Dakle, u ovoj fazi stvari izgledaju prilično jasno.

1 42

Ono što nije jasno je gdje se nalaze modeli Galaxy Watch7 Classic i Pro – ili čak i onaj koji se šuška da ima pravokutni oblik. Nema sumnje da će ih FCC također certificirati. Ili bolje rečeno, certificirat će sve one koji su zaista stvarni, a ne samo glasine.

Samsung Galaxy Watch7 s praćenjem razine šećera u krvi

Ovaj nadolazeći asortiman Galaxy Watch7 satova sugerira značajnu diverzifikaciju Samsungovog pristupa nosivim tehnologijama. Osnovni model će vjerojatno ciljati na šire tržište s manje premium značajkama po pristupačnijoj cijeni.

1 31

Dok će Classic i Pro verzije vjerojatno nuditi naprednije značajke, kao što su poboljšane sposobnosti praćenja fitnessa i otpornost na vodu, možda čak i novi softver specifičan za te modele.

Samsung Galaxy Watch7 s tri modela i 32GB interne memorije

S druge strane, Galaxy Watch FE, ako zaista bude lansiran pod tim imenom, mogao bi privući korisnike koji žele kvalitetan pametni sat ali nisu spremni platiti premijsku cijenu. Očekuje se da će ovaj model ponuditi solidan skup značajki po nižoj cijeni, što bi moglo pomoći Samsungu da privuče veći broj kupaca koji su svjesni cijene.

ff22

Ukupno gledano, strategija diversifikacije Samsunga mogla bi biti ključna u održavanju njegove dominacije na tržištu pametnih satova. Ako modeli ispune očekivanja u smislu dizajna, funkcionalnosti i cijene, Samsung bi mogao ostati predvodnik u ovom brzo rastućem segmentu tehnologije.

Najčitanije