Banner
nn 2

Samsung Galaxy Z Fold 6 – prvo benchmark testiranje

Izvještaj objašnjava kako će novi preklopni telefon biti ne samo robustniji, već će i biti manje podložan nakupljanju nabora, dok je njegov veći "brat", Galaxy Z Fold6, prvi put uočen u bazi podataka za benchmark testiranje.

Novi podaci o nadolazećim Samsungovim preklopnim telefonima, koji će zamijeniti Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5 za manje od dva mjeseca, pojavili su se iz izvora industrije iz Južne Koreje.

Samsung Galaxy Watch 7 prolazi FCC, nazire se i FE model

Izvještaj objašnjava kako će novi preklopni telefon ne samo biti robustniji već će biti i manje podložan nakupljanju nabora na zaslonu, dok se njegov veći brat, Galaxy Z Fold6, pojavio prvi put u bazi podataka za benchmark testiranje.

1 47

Prije nego što pređemo na nasljednika Galaxy Z Flip5, kratko ćemo spomenuti Galaxy Z Fold6. Očekuje se da će biti predstavljen na događaju Galaxy Unpacked 10. srpnja 2024. godine.

Što nam to donose Samsung Galaxy Z Fold6 (Ultra)?

Očekuje se da će imati nešto širi vanjski zaslon od svojih prethodnika. Prvi put je uočen u Geekbench bazi podataka pod modelom broj SM-F956U za američko tržište. Kao što je očekivano, opremljen je sa Snapdragon 8 Gen 3 procesorom i 12 GB RAM-a, no to ne znači nužno da će Samsungov visokokvalitetni preklopni telefon biti lansiran i u Europi sa Snapdragon procesorom umjesto s Exynosom.

2 31

Nadolazeći model elegantnog preklopnog telefona iz Južne Koreje već je bio uočen na Geekbenchu, ali sada postoje i nove informacije o Galaxy Z Flip6. Prema korejskom novinskom magazinu TheElec i njihovim industrijskim izvorima, Samsung će prekriti fleksibilni AMOLED panel debljim slojem ultra-tankog stakla (UTG). Umjesto 30 mikrometara, sloj stakla bit će debljine 50 mikrometara.

Što nam to donose Samsung Galaxy Z Flip6 (FE)?

To bi trebalo donijeti dvije prednosti. Prvo, povećat će otpornost prikazivača na preklapanje. Drugo, prethodno vrlo izražen i dosadan nabor na sredini zaslona bit će manje vidljiv, prema izvještaju.

Što donosi Samsung Galaxy S24 FE?

Osim toga, zaslon Galaxy Z Flip6 navodno će imati slične razine osvjetljenja kao njegovi kineski konkurenti, ali se šarka neće mijenjati u usporedbi s prethodnikom.

Najčitanije