Banner
Dynamics Minds Conference 3

DynamicsMinds za puni potencijal poslovnih aplikacija

Konferencija posvećena Microsoft Dynamics 365 i Power Platformi okupit će više od 1000 sudionika i više od 170 vrhunskih predavača

Sudionike konferencije DynamicsMinds očekuje bogat program, uključujući keynote na kojem će govoriti direktorica Microsofta Slovenija Barbara Domicelj, korporativni potpredsjednik Microsofta Georg Glantschnig, potpredsjednici Mike Morton i Shay Gurman te Chief Troublemaker Dona Sarkar.

Više od 200 predavanja pokrivaju širok spektar tema, od Financija i operacija i Business Centrala do Customer Engagementa i Power Platforma te panel diskusija o ključnim temama, najnovijim trendovima i izazovima s kojima se industrija suočava.

Konferencija DynamicsMinds 2024 za Microsoft Dynamics 365 i Power Platform korisnike održat će se na prekrasnoj slovenskoj obali, u Portorožu od 26. do 29. svibnja 2024. Pokazat će kako iskoristiti puni potencijal poslovnih aplikacija. DynamicsMinds 2024 je više od konferencije jer slavi raznolikost i talente ove čvrsto povezane zajednice.

Slogan konferencije “Where brilliant minds meet, mingle & share” najbolje sažima bit DynamicsMinds konferencije u Portorožu.

Microsoft Dynamics 365 je portfelj inteligentnih poslovnih aplikacija napravljenih da pomognu poslovnim sustavima da budu učinkovitiji i korisnicima pruže izuzetna iskustva, dok je Microsoft Power Platform set low-code alata, koji omogućava brz razvoj prilagođenih poslovnih rješenja.

Više od 200 predavanja pokrivaju širok spektar tema, od Financija i operacija i Business Centrala do Customer Engagementa i Power Platforma te panel diskusija o ključnim temama, najnovijim trendovima i izazovima s kojima se industrija suočava.

Dynamics Minds Conference 1

Korisnici se mogu uključiti na interaktivne radionice i iskoristiti priliku da zakažu privatne sastanke s predstavnicima Microsofta i stručnjacima iz zajednice te dobiti odgovore na svoja pitanja u Expert Corneru.

Ovogodišnja konferencija donosi vrhunsku postavu koju čini više od 170 predavača, uključujući i zvijezde industrije kao što su eksperti iz FastTracka Rachel Profitt i Tommy Skaue, Business Central Program manageri Blaž Kotelko, Ivan Koletić i Aleksandar Totović te stručnjaci poput Luca van Vugta, Tobiasa Fenstera, Shannon Marie Mullins, Renata Fajdige i AJ Ansarija.

Tijekom Customer Engagement predavanja novosti će predstaviti Mark Smith i Steve Mordue. Menadžerima Finance & Operations Programa Boštjan Golobu i Laneu Swenki pridružit će se stručnjaci Ludwig Reinhard, André Arnaud de Calavon, Kurt Hatlevik i Martin Drab.

Power Platform predstavit će manager programa Ilya Fainberg te eksperti kao što su Lisa Crosbie, Victor Dantas i Yannick Reekmans. To su tek neki od izvrsnih predavača koji će podijeliti svoje uvide i iskustva, nudeći sudionicima jedinstvenu priliku da uče od najboljih.

Dodatno uz predavanja za zajednicu tijekom konferencije će se održavati i program posvećen Microsoft Partnerima, u kojem će sudjelovati i Brian Galicia, Nenad Šljivić, Joseph Corigliano, i Rick McCutcheon.

Konferenciju DynamicsMinds organizira brzorastuća slovenska tehnološka tvrtka Docentric u suradnji sa zajednicom stručnjaka i korisnika Dynamics rješenja. Osmišljena je da bude više od konferencije, odnosno da sudionicima pruži jedinstven doživljaj unutar zajednice koja okuplja najveće znalce za poslovne aplikacije da bi zajedno učili, razmjenjivali znanja i inspirirali jedni druge.

S više od 1000 sudionika, više od 200 predavanja i 170 predavača, uključujući i čarobnjake iz industrije i MVP-je, DynamicsMinds 2024 pravo je mjesto za sve one koji žele savladati magične formule iz svijeta poslovnih rješenja.

Kulminacija konferencije bit će Dodjela nagrada na kojoj će se odati priznanje onima koji su dali značajan doprinos Dynamics zajednici. Registracija će uskoro biti zatvorena pa sudionici trebaju požuriti i što prije osigurati svoje mjesto među najboljima u zajednici na konferenciji DynamicsMinds koja je već u prvom izdanju dobila izvrsne ocjene.

Najčitanije