Banner
2 5

Nissan Townstar Evalia – električni pustolov

Nissan Townstar Evalia kombinira praktičnost, udobnost i sigurnost u jednom revolucionarnom električnom vozilu koje se lako prilagođava potrebama zaposlenih obitelji i vikend avanturista.

Zaposlene obitelji i vikend avanturisti, dobrodošli u svijet Nissan Townstar Evalia – revolucionarnog električnog vozila koje kombinira praktičnost i udobnost u jednom.

Nissan se u potpunosti okreće električnim automobilima

Ovaj potpuno električni kombi nije samo radni konj – on je transformacijski prostor koji se lako prilagođava vašim potrebama, bilo da se radi o obiteljskim izletima ili poslovnim zadacima.

1 7

Jedan od glavnih aduta Townstar Evalie je njegova sposobnost brze transformacije iz prostranog sedmerosjeda u teretno vozilo s nevjerojatnom zapremninom prtljažnog prostora.

Nissan i Honda udružuju snage u razvoju električnih vozila

Bez obzira trebate li prevesti cijeli nogometni tim sa svom opremom ili jednostavno premjestiti glomazne komade namještaja, ovaj kombi to može obaviti bez muke.

2 5

Uz uklonjiva stražnja sjedala, Townstar Evalia pruža do 3750 litara prtljažnog prostora, pružajući vam slobodu da se nosite s bilo kojim izazovom koji vam se nađe na putu.

Nissan Hyper Punk Concept – automobil budućnosti

Što se tiče autonomije, baterija od 45 kWh omogućuje doseg do 265 km, što znači da nećete stalno morati tražiti punionicu. Punjenje je jednostavno i brzo, s podrškom za izmjeničnu struju od 22 kW kod kuće.

3 3

Nissan tvrdi da je za punjenje od 15% do 80% potrebno samo 90 minuta pomoću kućnog AC punjača. Za brze nadopune na putu, možete se vratiti na cestu za nešto više od pola sata, čineći ovaj kombi idealnim za spontane izlete.

Lancia Ypsilon za 34.900€

Performanse su također impresivne, s električnim motorom od 122 KS koji pruža dovoljno snage za svakodnevnu vožnju. Ali Townstar Evalia nije samo o performansama – udobnost je također ključna. Klizna vrata omogućuju jednostavan pristup, dok tiha kabina pruža mirnu vožnju čak i u najgušćoj gradske gužve.

4 1

Sigurnost također nije zanemarena. Sa najnovijim tehnologijama za pomoć u vožnji, poput upozorenja u mrtvom kutu, kočenja u nuždi i nadzora tlaka u gumama, Townstar Evalia osigurava da ste uvijek zaštićeni na cesti.

Mazda EZ-6 – potpuno električni model za Kinesko tržište

Sve u svemu, Nissan Townstar Evalia nudi kombinaciju praktičnosti, udobnosti i sigurnosti, uz podršku opsežnog jamstva od 160.000 km i 8-godišnjeg jamstva na bateriju. Uživajte u bezbrižnim avanturama s ovim svestranim električnim kombijem koji će vaša putovanja učiniti još ugodnijima i efikasnijima.

Najčitanije