Banner
1 38

LG Tone Free T90S na tržištu

LG je tržištu donio novi model bežičnih slušalica iz serije, Tone Free. Radi se o modelu T90S.

Nove bežične slušalice iz serije LG Tone Free, modeli T90S, stigle su na tržište s impresivnim tehničkim karakteristikama. Opremljene su čistim grafitnim upravljačima, prilagodljivim sustavom za poništavanje buke i ukupnim trajanjem baterije do 36 sati.

1 38

Slušalice su razvijene u suradnji s Meridian Audio, a model T90S uključuje Snapdragon Sound te podržava AAC, SBC i aptX Adaptive kodeke. Ove slušalice su certificirane za Dolby Atmos i opremljene su funkcijom Dolby Head Tracking.

2 24

LG ističe da grafitni upravljači na modelu T90S smanjuju vibracije i poboljšavaju preciznost zvuka. Nastavci za uši razvijeni su na temelju 300 različitih oblika ušiju kako bi se osiguralo optimalno pristajanje.

3 21

Izrađeni su od medicinski ispitanih, hipoalergenih materijala za gel ušnih čepova. Model T90S također nudi Bluetooth 5.4 povezivost, prilagodljivo poništavanje buke (ANC) s trostrukim mikrofonom i mogućnost uparivanja s dva uređaja.

4 13

Slušalice dolaze s LG-ovom zaštitnom UVnano kutijom za punjenje, koja koristi ultraljubičasto svjetlo za eliminaciju 99,99% bakterija. Kutija također sadrži 3,5 mm priključak koji se može spojiti na starije uređaje bez Bluetootha i funkcionirati kao predajnik za slušalice.

5 9

LG navodi da slušalice pružaju 9 sati slušanja s isključenim ANC-om i do 36 sati s kutijom za punjenje. Cijeli paket je otporan na prskanje vode prema IPX4 standardu.

6 7

LG Tone Free T90S dostupne su u bijeloj i crnoj boji. Cijena i dostupnost bit će objavljeni kasnije ovog mjeseca.

Najčitanije