Banner
tekst1naslovna 6

Xiaomi Mix Fold 3 donosi 50W bežično punjenje i kameru ispod zaslona

Posebnost Xiaomi Mi Fold 3 modela je svakako kamera ispod zaslona. Naravno to bi se odnosilo na glavni zaslon.

Čini se kako u posljednje vrijeme imamo sve veću najezdu sklopivih pametnih telefona. Za dva dana nas očekuje predstavljanje Motorola Razr 40 i Motorola Razr 40 Ultra modela a potom 26.07.2023. naredni Galaxy Unpacked gdje ćemo napokon vidjeti Galaxy Z Flip 5 / Galaxy Z Fold 5 modele.

Samsung Galaxy S23 FE – ponovno aktualne značajke, na tržištu u Q3

Zašto onda i ostali proizvođači ne bi u „pravom trenutku” predstaviti svoje viđenje sklopivog telefona. Tom se mišlju svakako vodi i Xiaomi jer ako je suditi prema aktualnim glasinama on će u kolovozu predstaviti iduću generaciju Mix Fold modela.

Fotografije s predstavljanja Mix Fold 2 modela !
Fotografije s predstavljanja Mix Fold 2 modela !

Pod nazivom Xiaomi Mi Fold 3. Premda još za sada nemamo izgled i prikaz rendera narednog modela ipak se neke specifikacije „vrte u pozadini” a mi ćemo upravo sve njih danas polako navesti.

Xiaomi Civi 3 predstavljen – Dimensity 8200 Ultra, 120Hz, 6,55” OLED

Jedna od glavnih posebnosti nadolazećeg Xiaomi Mi Fold 3 modela je svakako kamera ispod zaslona. Naravno to bi se odnosilo na glavni zaslon.

tekst2sl1 1
Fotografije s predstavljanja Mix Fold 2 modela !

Ipak još jedna posebnost ovog uređaja je ta što će sa sobom donositi i IP certifikat na otpornost prašine, udarca i zarona u vodu. Glavni pokretač Xiaomi Mix Fold 3 modela bit će Snapdragon 8 Gen 2 čip.

Snapdragon 8+ Gen 2 uskoro bi mogao debitirati sa Kineskim modelima

Dok će grafičke elemente odrađivati Adreno 740.Kao što je to bio slučaj i s još uvijek aktualnim modelom i ovaj će Xiaomi Mix Fold 3 sa sobom donositi 12GB ili čak 16GB radne te 256GB, 512GB odnosno 1T kapaciteta interne memorije.

Apple iPhone 15 linija „uhvaćena” uživo – tu je USB Type-C

Naravno ovo je sve još uvijek na razini glasina i kako to i obično biva ništa još uvijek nije potvrđeno. Pitanje kamera moglo bi biti vrlo slično kao i kod Xiaomi Mix Fold 2 modela, odnosno ponovno ćemo imati prilike vidjeti glavnu kameru s 50MP, dok će širokokutna donositi 13MP a telefoto raspolagati sa 8MP.

tekst2sl7
Fotografije s predstavljanja Mix Fold 2 modela !

Prednja (ta kamera ispod zaslona) zasigurno će biti viša od dosadašnjih 20MP. 8K snimanje video zapisa bit će i ove godine „posebnost” stražnjih kamera dok će prednja (kamera ispod zaslona donositi) Full-HD rezoluciju – no mi se nekako potajno nadamo kako bi ono moglo ići do 4K rezolucije.

Samsung Exynos 2300 čip nalazi se unutar „misterioznog” telefona?

Xiaomi Mix Fold 3 po prvi puta će donositi i 50W bežično punjenje. Još se ističe kako će uz Mix Fold 3, Xiaomi na događaju predstaviti i telefon sličan Galaxy Z Flip seriji, odnosno model koji se otvara okomito.

tekst2naslovna 2
Fotografije s predstavljanja Mix Fold 2 modela !

Njegovo bi ime (navodno) trebalo biti Xiaomi Explorer a što će od svega toga biti istina, svakako ćemo doznati u vremenima koja su ispred nas.

Najčitanije