huawei
1 31

Xiaomi prodao 1,45 milijuna Xiaomi 14 mobitela u 10 dana

Iako je u prodaji od nedavno, Xiaomi 14 serija bilježi vrhunske prodajne rezultate.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Prema najnovijem izvješću Wall Street Insightsa, u prvih 10 dana od lansiranja, Xiaomi je prodao nevjerojatnih 1,45 milijuna jedinica, potvrđujući snažnu prisutnost i popularnost među potrošačima.

4 17

Ovaj izniman uspjeh značajan je i kao novi rekord za Xiaomijevu premium liniju telefona, naglašavajući njihovu sposobnost prilagodbe potrebama zahtjevnih potrošača.

iPhone 16 donosi AI elemente

Prodaja je značajno promijenila kinesko tržište pametnih telefona, postavljajući Xiaomija na vrh u 44. tjednu, dok su Huawei i Honor zauzeli drugo i treće mjesto po tržišnom udjelu. Xiaomi je, zahvaljujući solidnim rezultatima prodaje, potvrdio svoj status vodećeg brenda u segmentu pametnih telefona.

1 31

Serija Xiaomi 14 predstavlja Xiaomijevu premijum ponudu, spajajući izuzetne performanse, sofisticiran dizajn i inovativne značajke. To je rezultat pažljivog usmjerenja na potrebe potrošača i pridonošenja inovacijama u mobilnoj tehnologiji. Xiaomi je očigledno uspio pridobiti povjerenje korisnika, što se odražava u impresivnim brojkama prodaje.

Lapse želi konkurirati Instagramu

Ova uspješna prodaja također je podigla Xiaomija na vrh kineskog tržišta u tjednu prodaje, a proaktivni pristup korisnicima putem društvenih medija, poput Weibo-a, dodatno je pojačao percepciju brenda.

Xiaomi 14 Pro vs Xiaomi 13 Pro

Uz izuzetne rezultate u prodaji serije Xiaomi 14, Xiaomi je također objavio novi rekord u prihodima tijekom poznatog kineskog shopping događaja 11.11. – čak 22,4 milijarde CNY (3 milijarde dolara) prihoda na svim kanalima. Ovaj uspjeh predstavlja ne samo prodajni trijumf već i demonstraciju Xiaomijeve sposobnosti prilagođavanja dinamičnom tržištu i iskorištavanje prilika.

3 21

Xiaomi 14 nije samo pametni telefon; to je simbol Xiaomijeve posvećenosti inovacijama, vrhunskoj kvaliteti i iskustvu korisnika. Sa svojom premium serijom, Xiaomi je uspio privući pozornost i zadovoljstvo korisnika koji traže visokokvalitetne pametne telefone s naprednim značajkama.

Telemach šalje upite za nepostojeće račune

Za Xiaomija, ova prodaja ne predstavlja samo trenutačni uspjeh već i potvrdu dugoročne strategije fokusirane na korisničko iskustvo i tehnološke inovacije.

Xiaomi 14 Pro vs Xiaomi 13 Pro

S obzirom na rekordnu prodaju u prvih 10 dana i impresivne rezultate tijekom 11.11 događaja, Xiaomi dokazuje da je spreman konkurirati na globalnoj razini i postavljati nove standarde u industriji pametnih telefona.

1 30

Ovaj proboj na tržištu i rekordni prihodi samo su dodatna potvrda Xiaomijeve uloge ključnog igrača u globalnoj tehnološkoj areni. Nastavak uspješnih inovacija i fokus na korisničkom iskustvu čine Xiaomi relevantnim i perspektivnim brendom u svijetu mobilne tehnologije.

Apple iOS 18 – iz temelja mijenja način korištenja iPhone telefona

Naravno ovakav uspjeh se ne događa često pa svakako vrhunski prodajni rezultat treba razglasiti što je više moguće. Još jednom želimo čestitati Xiaomi proizvođaču na zaista odličnim prodajnim brojkama aktualne flagship serije Xiaomi 14 modela telefona.

5 12

Jer je zaista Xiaomi 14 telefon vrijedan svakog centa. Ono što je potrebno naglasiti je to da Xiaomi flagship telefoni iz generacije u generaciju donose novine i neke nove elemente i načine korištenja, gdje je to posebice vidljivo kod Xiaomi serije telefona.

YouTube u problemu zbog načina detekcije blokatora oglasa

Naravno sve je je to popraćeno zaista odličnim cijenama za portfelj telefona bez obzira dali riječ bila o flagship modelima ili o “srednjem cjenovnom razredu”.

Najčitanije