Banner
GG 3

Xiaomi 13T Pro dobio HyperOS na Europskom tlu

HyperOS stigao je na Europske modele Xiaomi 13T Pro pametnog telefona, veličina nadogradnje iznosi 5,8GB.

Xiaomi je nedavno najavio kraj ere MIUI-a, predstavivši HyperOS kao nasljednika svoje popularne korisničke ljuske na Androidu. Ovaj korak je označen kao značajna promjena u strategiji tvrtke, a HyperOS će uskoro biti dostupan na brojnim Xiaomi, Redmi i Poco uređajima. Kako pišem GSMArena, prvo ažuriranje s HyperOS-om već je dostupno na modelu Xiaomi 13T Pro u Europi, donoseći snažne promjene i poboljšanja.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 6 donose novu Ironflex tehnologiju

Korisnici koji posjeduju Xiaomi 13T Pro sada mogu preuzeti ažuriranje, koje dolazi bežično i zauzima 5,8 GB prostora. Važno je provjeriti ima li uređaj dovoljno slobodnog prostora prije nego krenete s instalacijom.

1 10
HyperOS stigao na Europski model Xiaomi 13T Pro telefona!

Nakon uspješne instalacije, korisnici će biti nadograđeni na HyperOS verziju 1.0.3.0.UMLEUXM, temeljenu na Androidu 14, zajedno s sigurnosnom zakrpom od 1. prosinca 2023.

iPhone 16 Pro (Max) – pred nama svom svojom ljepotom

Iako je HyperOS doživio nekoliko promjena u odnosu na prethodnu MIUI verziju, primjećuje se da nije riječ o temeljnoj transformaciji. Iako je dnevnik promjena opsežan, s nekoliko novih značajki i poboljšanja, korisnici ne bi trebali očekivati revolucionarnu promjenu. HyperOS se čini kao evolucija MIUI-a, sa sličnim izgledom, ali s dodatkom nekoliko novih funkcionalnosti.

2 10
HyperOS stigao na Europski model Xiaomi 13T Pro telefona!

Očito je da je rebranding HyperOS-a više marketinški potez nego stvarna promjena u funkcionalnosti. Naziv HyperOS zvuči moderno i inovativno, a Xiaomi vjerojatno očekuje da će to privući korisnike. Međutim, vrijeme će pokazati kako će se HyperOS razvijati kroz buduća izdanja i jesu li najavljene promjene samo početak.

Huawei P70 donosi 1″ senzor ultraširoke kamere

Jedna od značajki koje su primjetne odmah je prilagodljivost zaključanog zaslona, koji sada dolazi s više efekata i izgleda. Također su osvježene neke ikone na početnom zaslonu, pružajući korisnicima svježiji izgled. Sučelje s više prozora dobilo je nadogradnju, obećavajući bolje iskustvo multitaskinga.

3 7
HyperOS stigao na Europski model Xiaomi 13T Pro telefona!

Iako su najavljena poboljšanja u energetskoj učinkovitosti i stabilnosti signala, korisnici će morati pričekati da se provedu detaljnija ispitivanja kako bi se utvrdila stvarna razlika u performansama u usporedbi s MIUI-jem. Xiaomi tvrdi da je optimizirao izvedbu za svaki uređaj, ali to će se tek pokazati u praksi.

Xiaomi predstavio HyperOS logo

Dok se HyperOS uvodi u fazama, vlasnici Xiaomi 13T Pro uređaja u Europi mogli bi još čekati na obavijest o dostupnosti ažuriranja. No, treba napomenuti da ovo nije beta verzija ili izdanje rezervirano samo za testere. HyperOS je stvarna nadogradnja koja je dostupna svim korisnicima, što znači da će se s vremenom proširiti na sve podržane uređaje.

S obzirom na tehnološki brzi razvoj, očekujemo da će HyperOS doživjeti daljnje optimizacije i poboljšanja kako bi korisnicima pružio još bolje iskustvo.

Xiaomi globalno predstavio Xiaomi 13T seriju

Kako će se HyperOS nositi s izazovima na tržištu i hoće li zaista postati nasljednik koji će nadmašiti MIUI, ostaje za vidjeti. Sadašnje promjene čini se da su korak u pravom smjeru, ali tek će budućnost otkriti pravu priču o HyperOS-u i njegovoj ulozi u Xiaomi ekosustavu.

Najčitanije