Banner
2

Xiaomi 13 Ultra – dolazak „kralja” tržišta / Foto

Xiaomi sutra za Kinesko tržište predstavlja Xiaomi 13 Ultra. Nama je ovaj flagship model itekako zanimljiv jer za razliku od prethodnika Xiaomi 12S Ultra, ovaj 13 Ultra će kroz mjesec,dva biti dostupan na globalnom tržištu.

Xiaomi sutra na događaju predstavlja dugo očekivani Xiaomi 13 Ultra. Ovdje je naravno riječ o još jednom odnosno „najjačem” modelu aktualne Xiaomi 13 serije. Istu do sada krase dva modela: Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 5 koristiti će LG baterije

No ono što će Xiaomi 13 Ultra sa sobom donijeti, malo će koga ostati ravnodušnim. Xiaomi u prvom redu cilja na svojeg najvećeg rivala a on je Samsung Galaxy S23 Ultra.

1 1

Na našim stranicama već smo imali u nekoliko navrata prilike pisati o nadolazećem Xiaomi 13 Ultra modelu ali danas to želimo zaokružiti / objediniti.

Huawei Enjoy 60X – dvostruka 50MP kamera i baterija od 7,000mAh

Sutra Xiaomi ima svoje Kinesko predstavljanje. Iako glasine govore kako će na globalnom tržištu Xiaomi 13 Ultra biti dostupan, na to ćemo ipak pričekati nekoliko mjeseci.

Xiaomi 13 Ultra bit će dostupan u bijeloj izvedenici:

7

Čini se kako je Xiaomi „naučio lekciju” kada globalnoj javnosti nije predstavio Xiaomi 12S Ultra modela telefona pa će to ispraviti sada dolaskom Xiaomi 13 Ultra.

Mini Cooper S EV 2024. – službene fotografije

Posebnosti unutar kućišta Xiaomi 13 Ultra ima bezbroj ali jednu posebnost koja se jasno vidi želimo posebno istaknuti. Radi se o dizajnu odnosno dizajnu (materijala) stražnje strane pametnog telefona.

Xiaomi je ovoga puta igrao na malo „čudljivu” kartu te je tržištu želio prikazati nešto nadasve drugačije, nego li je to do sada bilo uobičajeno.

Opa, Xiaomi 13 Ultra fotografije izgledaju spekakularno!

Naime Xiaomi 13 Ultra sa stražnje će strane donositi „nano-skin” tehnologiju – koja ima čitav niz prednosti nad staklenom površinom. Jedna od njih (i onaj najvažnija) – telefon se neće razbiti ako kojim slučajem pande na pod.

S druge strane jedna od prednosti je svakako i njegova udobnost te nadasve toplina (da dobro ste pročitali) kada se telefon koristi duže vrijeme.

Xiaomi 13 Ultra – poznat datum Kineskog predstavljanja / 18.04.2023.

Te kao treće ali ne i manje važno je to da je telefon izuzetno ugodan na dodir, jer posjeduje taj osjećaj kože. Ovo nije prvi puta da Xiaomi donosi ovako nešto na svoje flagship telefone.

Ali isto tako i u zelenoj “košulji”:

I prošle je godine učinjeno nešto slično baš upravo sa Xiaomi 12S Ultra modelom, koji je donosio „prvu generaciju” nano-skin tehnologije, dok će Xiaomi 13 Ultra donositi (što je i očekivano) drugu generaciju navedene tehnologije.

Xiaomi 13 Ultra – „ubojica” aktualnih flagship telefona / [Foto]

Sama unutrašnjost ovog pametnog telefona bit će pokretana Snapdragon 8 Gen 2 čipom a sve će to biti vrlo ugodno oku gledati na vrhunskom 6,7” OLED zaslonu (2600nita).

Fotografije snimljene kamerom Xiaomi 13 Ultra telefona zaista izgledaju očaravajuće:

Ipak ono što nas najviše zanima (a vjerujemo i vas) jesu pitanja oko pripadajućih kamera. I da i ove će godine Xiaomi implementirati odlične kamere, kao što je to bio slučaj i sa Xiaomi 12S Ultra modelom. Tako će Xiaomi 13 Ultra po pitanju kamera raspolagati sa:

• 50MP široki (Sony IMX 989, 1″ senzor): 23 mm Summicron leća s promjenjivim otvorom blende (f/1,9 – f/4,0)

• Ultraširoki od 50 MP (Sony IMX 858, 1/2.51″ senzor) 50MP 3,2X zum (Sony IMX 858): 75 mm s otvorom blende f/1,8

• 50MP 5X periskopski zoom (Sony IMX 858): 120 mm s otvorom blende f/3.0

• Prednja kamera od 32 MP

Samsung One UI 5.1 brže troši bateriju – problem je u tipkovnici

Xiaomi dolaskom Xiaomi 13 Ultra modela obećaje „kako će se stati na kraj” digitalnim izgledima fotografija. Već kako će njihov flagship model donijeti apsolutno drugačije poimanje fotografiranje, no što se to do sada imalo prilike vidjeti.

Najčitanije