Banner
wiko view 5

Wiko predstavio View 5 i View 5 Plus

Izvrsna baterija, dobro sve ostalo, super cijena - to je recept po kojem francuski Wiko radi mobitele već dulje vremena. Evo što donose najnoviji top modeli Wiko View 5 i View 5 Plus

Novi Wiko View 5 Plus s najavljenom cijenom od 199 eura izgleda jako, jako dobro, baš kao i manji brat. Pogledajte što dobivate za 1500 kn. Europsko porijeklo i čisti Android su dodatan bonus…

Suština novog View5 Plus je u izvrsnim fotografijama sa 48MP AI Quad kamerom, upotpunjenim AI karakteristikama i stručnim opcijama koje su dostupne poput Super Wide Angle, Macro i Bokeh. Spremite sve što je važno s izuzetno velikim kapacitetom za pohranu i nastavite živjeti trenutak u potpunosti s praktično beskonačnim vijekom trajanja baterije u samo jednom punjenju.

Pojačajte svoje iskustvo snimanja s View5 Plus glavnom kamerom od 48MP. Stvoren da svaki trenutak učini nezaboravnim s pobjedničkim snimkama za bilo koju priliku! Snimite detaljne fotografije prirode, životinja, hrane, prijatelja i još mnogo toga, čak i ako ih snimate iz daljine.

wiko view 5 plus

Upravljajte situacijama pri slabom svjetlu, jer glavni objektiv i velika veličina piksela smanjuju šum za oštre snimke u tamnim područjima. Snimite veću sliku bez ikakvih napora koristeći Super Wide Angle objektiv od 120°. Grupe, kućni ljubimci, pejzaži … svatko ili bilo što sada mogu lako stati u kadar!

Približite se i povećajte male predmete kako biste učinili da oni izgledaju ogromno s Macro objektivom. Mikro svijet vrijedi otkriti s oštro fokusiranim detaljima, teksturama i uzorcima zahvaljujući objektivu od 5MP. Zašto ne i malo Bokeh efekta? Snimite svijetlu fotografiju i dodajte završne finese s umjetnički zamagljenim efektom.

Dani ponestajanja prostora daleka su prošlost! Opremljeni s 384 GB memorije, uštedite sve neophodno, najbolje isječke i trending aplikacije, jer View5 Plus dolazi sa 128 GB interne memorije i 4 GB RAM-a, uz dodatnu 256GB mikro SD karticu.

view5 bis quad camera desktop

Ne prekidaj tempo! Akumulator povećan za 5000mAh u View5 Plusu certificirao je SmartViser, neovisno stručno tijelo specijalizirano za testiranje uređaja, jamčeći 3,5 dana autonomije u jednom punjenju. Nastavite i osjećajte snagu gledanja, igranja i korištenja View5 Plus danima! Također upravljajte pametnijom energijom s AI Battery Masterom, optimizirajući aktivnost aplikacija i potrošnju energije treće strane, istodobno produžujući život baterije.

Zaboravite glomazne ivice i iskusite vrhunski prikaz cijelog zaslona View5 Plus za nevjerojatno vizualno uranjanje u filmove, igre, pinterest i još mnogo toga. Uživajte u multimediji živih boja i pojedinosti na 20:9 O zaslonu s HD+rezolucijom. Ugrađeni kružni O indikator trajanja baterije upozorava vas izravno na zaslonu, postaje zelen prilikom punjenja, bijeli za baterije od 15% i crveni za preostalu snagu manje od 15%.

Wiko View 5

Novi View5 uvodi vas u nevjerovatno vizualno iskustvo sa svojim neograničenim Full screen O zaslonom, što je pravi izbor za gledanje videozapisa, igranje igara i pregledavanje društvenih mreža. Poboljšajte iskustvo snimanja s četvorostrukom kamerom od 48MP sa funkcijama umjetne inteligencije, koja pruža sjajne fotografije u svakoj prilici i nudi više profesionalnih opcija, uključujući Super široki kut, Macro i Bokeh. Uz to, ostat ćete u pokretu zahvaljujući praktično neograničenom vijeku trajanja baterije s jednim punjenjem!

Poboljšajte svoje iskustvo snimanja zahvaljujući novoj četvorostrukoj kameri od 48MP sa funkcijama umjetne inteligencije. Snimite detaljne fotografije prirode, životinja, hrane, prijatelja i još više, čak i sa veće udaljenosti. Izborite se i sa slabim svjetlom, jer veći senzor i više piksela omogućuju jasnije i oštrije slike u mračnijim sredinama. Svaka fotografija je prilagođena situaciji! Snimite širu sliku super širokokutnim objektivom od 120°, jer sada  možete lako snimiti sve i svakoga, od prijatelja, kućnih ljubimaca do pejzaža!

Macro objektiv uvećava svijet čineći sićušne stvari ogromnim. Otkrijte mikro svijet s oštro fokusiranim detaljima i upoznajte se s teksturama, šarama i to golim okom, zahvaljujući objektivu od 5MP. Malo Bokeha, zašto ne? Snimite svijetlu fotografiju i učinite je umjetničkom s efektom umjetničkog zamućenja.

View 5

VIZUALNI PRIKAZ PREKO CIJELOG ZASLONA ZAHVALJUJUĆI O ZASLONU

Zaboravite granice i doživite prikaz preko cijelog zaslona koji nudi View5 za vrhunsko vizualno uživanje u filmovima, igrama, Instagramu i još mnogo toga. Uživajte u živopisnim bojama i multimedijskim detaljima na 20:9 O displeju s HD+ rezolucijom. Ugrađeni kružni indikator trajanja baterije obavještava vas izravno preko zaslona, tako da tijekom punjenja svijetli zeleno, bijelo kad je baterija iznad 15% i crveno kada ostaje manje od 15% baterije.

Tražite pametni telefon s najdužom baterijom? Pojačana baterija od 5000mAh kod View5 certificirana je od strane SmartViser-a, neovisnog stručnog tijela  specijaliziranog za testiranje uređaja, koji jamči autonomiju od 3,5 dana s jednim punjenjem. Osjetite snagu gledanja, igranja i uživanja u vašem telefonu koje traje danima! Možete još pametnije upravljati potrošnjom energije pomoću AI Battery Master, optimiziranjem aktivnosti aplikacija i potrošnje energije, što produžava životni vijek baterije.

Veća memorija znači više prostora za pohranu podataka! Tu je čak 320GB prostora za sve što vam treba, omiljene videozapise i aplikacije, jer View5 nudi 64GB interne memorije i 3GB RAM, uz mogućnost proširenja micro SD karticom od 256GB.

view 5 2

Istražite elegantan dizajn View5 sa stražnjim poklopcem koji podsjeća na staklo i svjetlucavim okvirom s efektom zrcala koji stvara osjećaj dubine i luksuza. Novi nijansirani dizajn inspiriran je prirodom i nijansama ponoćno plave, breskve zlatne i borove zelene.

Zahvaljujući mnoštvu opcija prilagođenih korisniku, intuitivno korisničko iskustvo dolazi samo po sebi. Zaštitite vaš pametni telefon dodirom prsta, koristeći tehnologiju otiska prsta. Osim toga, prepoznavanje lica samo jednim pogledom zajedno s opcijom otključavanja licem pruža dodatnu sigurnost. Jednostavno dodirnite i držite gumb Google Assistant i naložite Google-u da postavi alarm, ažurira kalendar, provjeri vrijeme ili uključi svjetiljku po potrebi. Sve to, plus najnovije inovacije koje pruža Android.

Najčitanije