Banner
tekst1naslovna

WhatsApp za iPhone donosi „slika u slici” značajku prilikom video-poziva

WhatsApp za iPhone dobio "slika u slici" značajku. Na Androidu se ona očekuje uskoro.

Nije ništa novo kada govorimo o novitetima koje WhatsApp uvodi „učestalo” na svoju popularnu platformu odnosno servis za komunikaciju.

Samsung One UI 5.1 nije dobro „legao” svima – pripazite!

Već smo naviknuli kako WhatsApp svakim novim ažuriranjem donosi neke novitete i značajke (mogućnosti korištenja), koje ponekad prođu bez previše „medijske pompe” dok s druge strane neki noviteti itekako budu upečatljivi u medijima.

tekst1sl1 8

Jedna takva novina došla je za iPhone odnosno iOS korisnike. U principu sve „aktualne” i neke zaista dobre značajke i mogućnosti korisnika prvo „stignu” (budu dostupne) na Apple odnosno iPhone (iOS) modelima a tek onda pristignu na konkurentski Android odnosno Google.

Apple iPhone 15 Pro – render prikazuje USB Type-C i zaobljeni dizajn

Razlog zašto je tome tako, odavno je jako dobro poznato. Tako se sada korisnici iPhone modela mogu pohvaliti za dostupnošću nove inačice WhatsApp servisa za komunikaciju, brojčane oznake: 23.3.77.

tekst2sl5

Navedena brojčana oznaka sa sobom u prvom redu donosi značajku i mogućnost korištenja „slika u slici” značajke. Koja sama po sebi govori što znači odnosno što sa sobom donosi.

Phantom V Fold – sklopivi telefon sa velikim potencijalom

Ova značajka moći će se koristiti prilikom obavljanja video-poziva. To bi značilo kako prilikom obavljanja video-poziva sada jednostavno možete minimizirati poziv te tako obavljati neke druge radnje na vašem iPhone pametnom telefonu, bez potrebe za prekidanjem poziva.

tekst3naslovna 6

No osim ove glavne značajke WhatsApp 23.3.77 sa sobom donosi i mogućnost „dodavanja naslova” prilikom slanja određene datoteke putem WhatsApp servisa.

Galaxy S23 Ultra 200 MP kamera je izvrsna!

Treća stvar koju nadogradnja WhatsApp servisa (brojčane oznake 23.3.77) donosi je mogućnost kreiranja vlastitog (osobnog) avatara. Koji će zatim kao takav biti u mogućnost korištenja i postavljanja na mjesta gdje su se do sada postavljale naljepnice (unutar chat razgovora) te postavljanje unutar fotografija profila.

tekst2sl1 2

Ako želite sve ove značajke u vezi „Avatar” elemenata, za početak jednostavno otiđite unutar „Postavki” te na opciju „Avatar. Za sve ove iznad navedete elemente jednostavno trebate pričekati da WhatsApp nadogradnje bude dostupna unutar AppStore trgovine aplikacija, za koje vjerujemo kako će biti realizirano kroz nekoliko dana ili tjedan dana za globalnu razinu.

WhatsApp donosi mogućnost kreiranja vlastitog 3D avatara

Za pitanje: „Kada će WhatsApp 23.3.77 doći na Android platformu, trenutno nemamo odgovor”. No sigurni smo kako ćemo i na Android platformi uskoro dobiti sve ove značajke.

tekst1sl5

Kako smo rekli i na početku teksta, vrlo dobro se zna zašto iPhone odnosno iOS a sada sve više i iPad (iPadOS) imaju „blagu prednost” kada se govori i dotiče dolazak noviteta i nadogradnje.

WhatsApp donosi značajku „Pošalji si poruku”

Jer jednostavno za iOS te iPadOS treba „manje vremena” prilagodbe utrošiti za razliku od Android platforme. Jer Android je dostupan različitim proizvođačima a samim time i različitim modelima pametnih telefona (s različitim mogućnostima i značajkama). Upravo se u tome krije „odgovor” zašto iPhone odnosno iPad dobiju sve prije nego li je to slučaj kod Android platforme.

Najčitanije