Banner
tekst3sl6
Redizajn Tesla Modela 3

Tesla Model 3 donosi redizajn – uočen na cestama

Od kako je 2017. godine došao na tržište, Tesla Model 3 nije doživio redizajn ali čini se kako se to mijenja. Uočen je Model 3 sa "maskirnim" dijelovima.

Iako se isprva mislilo kako redizajn „Modela 3” neće donijeti apsolutne nikakve promijene po pitanju vizualnog dizajna, čini se kako ipak i nije tako.

Mercedes planira izgraditi mrežu „punionica” do 2030.

Od kada je Tesla predstavila Model 3 a bilo je to 2017. godine ovaj model nije doživio nikakve promijene u obliku redizajna i izmijene izgleda.

tekst3sl1 1

Čini se kako je to bio slučaj sve do sada. Još u prosincu prošle godine na cestama je uočen Tesla Model 3 s prekrivenom prednjom i stražnjom stranom.

CES 2023: Verge TS Ultra – električni motocikl koji je došao iz budućnosti

Što nam govori kako će Model 3 ipak dovesti neke male preinake po pitanju dizajna. Isprva se kao što smo i rekli mislilo kako to neće biti slučaj, već će „nova” Tesla Model 3 dovesti samo novine i preinake u pogledu snage i „pogona” odnosno softvera te pitanje kapaciteta i autonomije baterija.

tekst3sl2 1

Sve je trebalo ići u smjeru isključivo promijene „ispod haube” baš kao što je to bio slučaj kod Modela S.Ipak čini se kako će Tesla Model 3 osim promjena ispod haube dobiti i promijene u samom dizajnu.

CES 2023: Sony i Honda predstavili brend „Afeela” – koncept električnog automobila

Kako smo i rekli to će se najviše očitovati pri prednjem te stražnjem dijelu električnog vozila. A kako smo i rekli nedavno je jedan „takav” Model 3 uočen na Šangajskim cestama.

tekst3sl3 1

I baš su prednja i stražnja strana bile „prekrivene” i zaštićene od znatiželjnih pogleda. Ipak „službene glasine” o ovome ne govore ništa previše, već se drže potvrda o promjenama pri infotainment sustavu odnosno dolasku poboljšanja autonomije Tesla Modela 3.

Tesla donosi „Superchargere” za vozila koja nisu Tesla

Što bi svakako trebalo rezultirati većim kapacitetom baterije a samim time i mnogo dužom autonomijom vožnje. Ipak za sada nije previše poznato (osim fotografija unutar članka) kako će točno izgledati taj redizajn.

tekst3sl4

Jer i na samim fotografijama prednja i stražnja strana su prekrivene crnom „zaštitnom” folijom, baš s namjerom da se detalje prerano ne otkriju.

Xiaomi patentirao novu bateriju za električne automobile – hlađenje je mnogo efikasnije

Što se tiče predstavljanja „novog” Tesla Modela 3 električnog automobila, ono za sada nije poznato. Ističe se kako će proizvodni proces biti razvijen u Teslinoj tvornici u Šangaju.

tekst3sl5

Gdje je između ostalog i Model 3 uočen na gradskim cestama. Ipak čini nam se kako na predstavljanje i nećemo baš dugo morati čekati. Mišljenja smo kako će ono biti i prije nego što se možemo nadati.

Ford u Europu iduće godine dovodi „električnu Fiestu”

Do tada jedino nam preostaje da „bacimo pogled” na fotografije koje donosimo i „maštamo” o tome kako će izgledati redizajn Tesle Modela 3.

tekst3sl6

Što vi mislite, trebali je jednom takvom automobilu redizajn ili njegov izgled „ne stari” bez obzira na godine? Javite nam se u komentare s vašim mišljenjem.

Najčitanije