Banner
WATCH GT 4 41mm Green 05

Zeleni HUAWEI WATCH GT 4 dostupan na lokalnom tržištu

Nedugo nakon predstavljanja u Dubaiju, tijekom kojeg je predstavljen i WATCH Fit 3, HUAWEI WATCH GT 4 41 mm u zelenoj boji sada je dostupan i na lokalnom tržištu. Ovo najnovije izdanje renomirane WATCH GT serije pametnih satova inspirirano je proljećem i francuskom elegancijom, a dolazi s unaprijeđenim dizajnom i osvježavajućom bojom koja dodatno ističe korisnikov stil.

Osim posebnog dizajna, sat koristi vrhunsku tehnologiju za pružanje personaliziranijeg iskustva upravljanja sportom i zdravljem.

WATCH GT 4 41mm Green 01

HUAWEI WATCH GT 4 serija pametnih satova stekla je globalnu popularnost s više od 5 milijuna prodanih uređaja te nekoliko međunarodnih priznanja od strane Tech Advisora i Trusted Reviewsa.

Pametni sat koji odiše elegancijom

Poput ostatka HUAWEI WATCH GT 4 obitelji, uređaj u novoj zelenoj boji predstavlja hrabri modni iskorak u odnosu na klasični dizajn GT serije, spajajući inventivne elemente dizajna s modernom geometrijskom estetikom svojih prethodnika.

Sat ima lagano kućište, a remen je građen od fluoroelastomera što istovremeno osigurava atraktivan dizajn i udobnost nošenja u sportskim, poslovnim ili casual varijantama.

WATCH GT 4 41mm Green 02

Inspiriran svijetlozelenom bojom koja često dominira proljetnim modnim kombinacijama, remen novog modela krase jednostavne, svijetle travnatozelene i drvenaste nijanse. Njegova jedinstvena tekstura nalik listu podsjeća na probuđenu proljetnu prirodu te odiše elegancijom.

Najnovije izdanje HUAWEI WATCH GT 4 pametnog sata od 41 mm zelene boje korisnicima nudi više od 25.000 dostupnih brojčanika, putem kojih će moći prilagoditi izgled sata prilici ili raspoloženju.

Upravljajte svojim zdravljen i poboljšajte kvalitetu sna

Kao dio novog razvojnog smjera branda pod nazivom Fashion Forward, Huawei vjeruje kako svaki korisnik može unaprijediti upravljanje svojim zdravljem, a da pritom njegov osobni stil dođe do maksimalnog izričaja. Sat sadrži niz pametnih algoritama koji korisnicima šalju razne podsjetnike za upravljanje zdravljem te savjete za bolji san.

WATCH GT 4 41mm Green 03

Nadograđena aplikacija Stay Fit korisnicima pomaže pri upravljanju kalorijama, čineći ovaj uređaj osobnim trenerom na vlastitom zapešću. Nadogradnja uključuje i analizu nutritivnih vrijednosti kako bi korisnicima olakšao uspostavljanje uravnotežene prehrane i samog režima treninga.

Povežite jednostavno s bilo kojim pametnim telefonom

HUAWEI Watch GT 4 možete jednostavno povezati s bilo kojim Huawei pametnim telefonom, kao na primjer HUAWEI Pura 70 Ultra, koji je nedavno zasjeo na vrh DxOmark tablice kao telefon s najboljmo mobilnom kamerom, ali i sa svim iOS i Android uređajima.

WATCH GT 4 41mm Green 04

HUAWEI WATCH GT 4 od 41mm u zelenoj boji dostupan je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 279 eura.

Novi proizvodi tvrtke Huawei:

Huawei je na velikom eventu u Dubaiju predstavio Fashion Forward pametni nosive uređaje HUAWEI WATCH FIT 3, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition te novu nijansu open ear slušalica FreeClip. Osim spomenutih pametnih uređaja, na velikom launch eventu u Dubaiju 7. svibnja, Huawei je predstavio nove nosive, audio i pametne uredske proizvode, poput nadograđenog HUAWEI MateBook X Pro, kompanijin prvi tablet s najnovijom generacijom PaperMatte zaslona – HUAWEI MatePad 11″S, slušalice FreeBuds 6i s poboljšanim mogućnostima uklanjanja buke te HUAWEI MateBook 14, prijenosno računalo s profesionalnim 2,8K OLED zaslonom. Više informacija o dostupnosti proizvoda možete potražiti na stranicama tvrtke.

WATCH GT 4 41mm Green 05

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilehrv/
YouTube: Huawei Mobile Croatia – YouTube
Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/

Najčitanije