Banner
tekst1naslovna 2

Samsung ponovno ismijava Apple – svi znamo kako se to završilo

Samsung je ponovno na "pik" uzeo Apple zbog razloga čekanja sklopivog modela pametnog telefona - sjećate li se kako se prethodno ismijavanje završilo?

Da, dobro ste pročitali naslov. Južno Korejski Samsung ismijava se (ruga) Appleu. Svojem najvećem konkurentu ali i isto tako najvećem dobavljaču zaslona za iPhone, iPad uređaje.

Apple dolaskom iOS 16.2 donosi promijene za Weather aplikaciju

Ovoga puta Samsung je uzeo Apple „na zub” po pitanju sklopivih pametnih telefona. Već zasigurno i sami možete zamisliti o čemu se točno radi. Samsung je u jednog reklami ismijao Apple korisnike a i sam Apple jer još uvijek na tržište nisu donijeli sklopivih pametni telefon.

tekst1sl1 1

Dobro to i je već sada polako čudno, jer svi ostali proizvođači već imaju svoje primjerke a neki čak i evo četvrtu generaciju, kako to radi Samsung.

Samsung: Galaxy S23 imati će Snapdragon 8 Gen 2 i na tržište dolazi 17.02.2023.

Dok Apple jednostavno i dalje čeka a ni mi iskreno više ne znamo što točno čeka. Čak su išli toliko daleko da je jedan Apple „fan” u reklami izjavio: „To je ono što radimo, čekamo”.

Glasine govore: Apple je još „daleko” od sklopivih iPhone i iPad uređaja

Iako će za Samsung fanove ovo biti smiješno i odlično oni koji štuju Apple i neće baš biti sretni potezom Samsunga. Ipak ne možemo se oteti dojmu kako je ovo ismijavanje već jednom (prisjetite se) bilo na tapeti Samsunga.

https://www.youtube.com/watch?v=HeqD7v4f8Jk

I isto tako radi se o Appleu, gdje je Samsung ismijavao Apple kako uklanja priključak za slušalice (3,5mm utor) da bi već idućom generacijom Galaxy Note 10 phableta i ovaj dolazio bez utora za slušalice – a reklama su s YouTube platforme „brzinom svjetlosti” bile uklonjene.

Apple pustio u opticaj iOS 16.1 i macOS (13) Ventura – Preuzmite

Nismo sigurni kako će se ovo „prepucavanje” sada završiti odnosno koji će epilog imati kada za to jednom dođe vrijeme. Ali kako nam se čini korisnici ovo prepucavanje i nisu baš shvatili ozbiljno odnosno i ne pridodaju baš preveliku pažnju istom.

Zašto Apple čeka da predstavi sklopivi iPhone?

Osvrnimo se na još malo glasina i kažimo kako analitičari vjeruju da prvi sklopivi uređaj iz Apple tabora, možda i ne bude pametni telefon odnosno iPhone.

Samsung: naredni Galaxy Z Fold modeli dolaziti će sa S-Pen olovkom

Već kako će možda riječ biti o tabletu odnosno nekoj vrsti iPad uređaja. Što bi nam se i više poklapalo u koncepciju i „posebnost” koju Apple toliko željeno propagira i predstavlja tržištu.

tekst1sl2 1

Ipak ostavimo sada glasine po strani i pogledajmo reklamu (koja se nalazi unutar članka). A nakon odgledane reklame javite nam se s vašim mišljenjem u komentare.

Apple razvija potpuno novu iMessage aplikaciju

I kažite nam kakav je na vas utjecaj ostavila reklama. Mi smo mišljenja kako je ovo obično zadirkivanje na koje se Apple i neće baš previše obazirati odnosno to već sada i čini.

tekst1sl2 3

Griješimo li slobodno nam ispravite. Za kraj kažimo kako nam se čini da je 2023. godina upravo ona kada će Apple „napokon” predstaviti sklopivi uređaj, bez obzira dali to bio iPhone ili iPad mi ćemo ga s radošću predstaviti vama.

Najčitanije