huawei
1 4

Samsung Galaxy Z Flip6 imat će 120Hz prednji zaslon i Snapdragon / Exynos čipove

Govori se kako će Samsung Galaxy Z Flip6 na tržište doći u dvije verzije, onom s Snapdragon te Exynos čipom.

Sada kada se zna datum idućeg Galaxy Unpacked događaja i mjesto održavanja, vrijeme je da se više posvetimo glasinama o nadolazećim modelima.

Samsung Galaxy Z Fold6 i Titanijski okvir

Danas se ponovno želimo osvrnuti ka Galaxy Z Flip6 modelu telefona i reći neke nove detalji koji su poznati. Govori se kako će Samsung Galaxy Z  Flip6 biti dostupan u dvije vrzije, onom s Snapdragon te onom s Exynos čipom.

3 1
Render Samsung Galaxy Z Flip6 modela telefona !

Naravno ovdje će ponovno biti riječ o dvima različitim modelima koji će biti dostupni na različitim tržištima. Iako za sada nije potvrđeno nekako smo mišljenja kako će Snapdragon biti rezerviran za Američko i još neka tržišta, dok će nas (Europljanje) pogoditi Exynos.

Samsung Galaxy S22 možda ne dobije Galaxy AI značajke

Exynos 2400 biti će glavni “krivac” koji će pokretati Samsung Galaxy Z Flip6 i ovim potezom mišljenja smo kako ćemo se ponovno vratiti na “ratove” i teme koji je čip bolji. Naravno osim čipova govori se i o kapacitetu radne te interne memorije.

2 2

Tako se spominje kako će Samsung Galaxy Z Flip6 biti dostupan za 8GB te 12GB RAM-a a po pitanju interne memoriju protežu se kapaciteto od 256GB i 512GB.

Samsung Galaxy Z Flip 6 – također u stopu prati S seriju

Još uvijek aktualni Galaxy Z Flip5 po pitanju baterije i autonomije raspolaže s kapacitetom od 3,700mAh, Samsung Galaxy Z Flip6 taj će kapacitet donjeti ka brojci od 4,000mAh.

1 4

Ipak ono što je nazanimljivije u čitavoj priči jesu aktualne glasine koje govore kako će prednji zaslon Samsung Galaxy Z Flip6 modela dolaziti s stopom osvježenja od 120Hz.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

Po pitanju softvera Samsung Galaxy Z Flip6 doći će pokretan Androidom 14 te One UI 6.1 grafičkim korisničkim sučeljem, naravno s podrškom za Android 15 te One UI 7.0.

Najčitanije