Banner
1 8

Sony Xperia 1 VI na tržište će 17.05.2024. s cijenom od 1.143€

Jučer smo pisali o modelima kamera za nadolazeće Xperia 1 VI i Xperia 10 VI modele, dok danas donosimo cijene za Xperia 1 VI.

Ako redovito pratite naše objave, jučer ste na našoj web stranici mogli čitati o kamera modulima za modele telefona Xperia 1 VI i Xperia 10 VI. Danas vam donosimo informacije o cijeni Sony Xperia 1 VI telefona, čije je predstavljanje zakazano za 17. svibnja 2024. Većina glasina do sada se složila oko toga da će novi model izgubiti 4K zaslon i imati nešto uobičajeniji omjer širine i visine slike.

Sony Xperia 1 VI i 10 VI – novi zaštitnici modula kamere

Do sada nepoznat dio slagalice bio je informacija o cijeni, ali danas možemo iznijeti očekivanja u tom segmentu. Na Tajvanu, cijena telefona će, prema glasinama, iznositi nešto manje od cijene njegovog prethodnika.

5 3

Konkretno, Xperia 1 VI bi trebala koštati 39.900 TWD (otprilike 1.224 dolara ili 1.143 eura), u usporedbi s prethodnim modelom koji je koštao 41.990 TWD (oko 1.288 dolara ili 1.204 eura).

Sony Xperia 1 VI – predstavljanje 17.05.2024.

Iako to nije značajno smanjenje cijene, ako je ova glasina točna i zaista odražava cijenu Xperie 1 VI na Tajvanu, ostaje neizvjesno hoće li se slična mala sniženja cijena primjenjivati i u drugim regijama – moguće je da je ovo jedinstvena situacija ograničena samo na Tajvan.

3

S druge strane, zadovoljni smo što ne postoje naznake o značajnom povećanju cijene za model Xperia 1 V u odnosu na prošlu godinu. Očuvanje stabilnosti cijena ključno je za održavanje lojalnosti kupaca, posebno u svjetlu specifikacijskih promjena koje mogu utjecati na percepciju vrijednosti proizvoda.

Sony Xperia 1 VI – više sličnosti nego različitosti (CAD renderi)

Uz to, u svijetu tehnologije gdje se brzo mijenjaju trendovi i specifikacije, cjenovna politika može značajno utjecati na tržišnu konkurentnost.

1 27

Ove informacije su važne ne samo za potencijalne kupce, već i za analitičare tržišta i investitore koji prate dinamiku i strategije tvrtki poput Sony-a.

Sony Xperia 1 VI ipak neće imati trostruke 48MP kamere

Očekivanja o cijenama i specifikacijama novih modela mogu biti presudna u odlučivanju o ulaganjima i predviđanjima tržišnih trendova. Nadamo se da će Sony nastaviti nuditi inovativne proizvode koji zadovoljavaju potrebe korisnika bez značajnog povećanja troškova, što će u konačnici doprinijeti jačanju njihove pozicije na tržištu.

Najčitanije