Banner
Samsung Galaxy Z Flip5 22

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 6 donose novu Ironflex tehnologiju

Naravno pripadajuća tehnologija vezuje se uz šarku odnosno otvaranje i zatvaranje uređaja.

Naša Baza Mobitela donosi i Galaxy S24, Galaxy S24+ te Galaxy S24 Ultra modele!

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 – Najnovije promjene na zaslonima

U posljednjem izvješću o zaštitnim znakovima u Korejskoj službi za informacije o pravima intelektualnog vlasništva.

Huawei P70 donosi 1″ senzor ultraširoke kamere

Samsung je otkrio uzbudljive detalje o svojoj novoj tehnologiji koja će oblikovati buduće modele Galaxy Z Fold i Z Flip uređaja.

Samsung Galaxy S24 serija i cijene u Italiji

Ovaj popis, koji je privukao pažnju stručnjaka i ljubitelja tehnologije, nagovještava da su pred nama revolucionarni sklopivi uređaji, posebno u obliku Z Fold6 i Z Flip6 koji se očekuju u kolovozu.

Samsung Galaxy Z Fold5 3

Jedan od ključnih termina koji se pojavljuje na popisu je “Ironflex” tehnologija.

iPhone 16 Pro (Max) – pred nama svom svojom ljepotom

Iako trenutno nedostaju detalji o samoj tehnologiji, naziv sugerira da bi mogla imati veze sa šarkom i izdržljivošću uređaja.

iPhone 17 donosi bolju prednju kameru i još ponešto

Ovaj pomno odabrani naziv može biti ključan faktor u prevazilaženju sumnji koje mnogi korisnici imaju u vezi s izdržljivošću sklopivih uređaja.

Samsung Galaxy Z Flip5 22

 

Jedan od glavnih problema s kojima su se suočavali sklopivi uređaji jest pitanje izdržljivosti, što je odvratilo mnoge potencijalne kupce. Samsungova Ironflex tehnologija vjerojatno će se fokusirati na rješavanje ovog izazova, nudeći snažnu šarku koja će omogućiti besprijekorno otvaranje i zatvaranje uređaja bez straha od oštećenja.

Osim Galaxy S24 telefona na Galaxy Unpacked Samsung donosi prsten ili naočale?

Iz popisa također proizlazi informacija o “sklopivom OLED zaslonu” koji će biti implementiran na Z Fold6 i Z Flip6 uređajima. Ova tehnologija neće biti ograničena samo na pametne telefone već će se proširiti i na tablete, prijenosna računala te pametne nosive uređaje.

Samsung Galaxy Z Flip5 1
Z Flip5

S obzirom na trenutni trend rasta popularnosti pametnih nosivih uređaja, implementacija sklopivog OLED zaslona na ovim uređajima donosi potencijal za revoluciju u načinu na koji koristimo tehnologiju.

Samsung dijeli Galaxy S24 telefone na Exynos i Snapdragon – koji je gdje?

Misterioznost oko Ironflex tehnologije dodatno povećava znatiželju javnosti. Nadimak sam po sebi sugerira na čvrstoću i fleksibilnost, što bi moglo značiti da je Samsung otkrio inovativan način kako spojiti visoku izdržljivost sa sposobnošću savijanja uređaja.

Samsung Galaxy Z Flip5 15

Ovo bi moglo označiti prekretnicu u razvoju sklopivih uređaja, koji su do sada često nailazili na kritike zbog svoje osjetljivosti na oštećenja.

Hoće li iPhone 16 Pro postaviti novi standard s 4K prostornim videozapisima?

Dok čekamo službenu potvrdu od strane Samsunga i više informacija o Ironflex tehnologiji, ostaje nam da nagađamo o tome što nas točno očekuje. Hoće li Ironflex donijeti revoluciju u industriji pametnih uređaja ili će se pokazati tek kao evolucijski korak u razvoju sklopivih zaslona?

Samsung Galaxy Z Fold5 6

Ono što je sigurno jest da će implementacija ove tehnologije na Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 uređajima privući pažnju potrošača širom svijeta. Samsung se očito trudi prevazići prepreke koje su do sada ograničavale usvajanje sklopivih uređaja, a Ironflex tehnologija mogla bi biti ključni faktor koji će uvjeriti korisnike da se odluče za ovu inovativnu tehnologiju.

Samsung Galaxy A55 – metal je zamijenio plastiku

Dok čekamo dolazak Z Fold6 i Z Flip6 uređaja u kolovozu, ostaje nam pratiti vijesti i nagađati o tome što nas točno čeka.

Samsung Galaxy Z Fold 6 – manje noviteta više kozmetičkih preinaka

Samsungova Ironflex tehnologija donosi obećanje izdržljivijih i fleksibilnijih sklopivih uređaja, ali konačna riječ će imati potrošači koji će odlučiti hoće li ovaj inovativni korak zaista promijeniti igru na tržištu pametnih uređaja.

Najčitanije