Banner
tekst1naslovna 5

Samsung Galaxy Z Flip 5 – „doziva” iPhone korisnike i mami ih!

Samsung i Apple ponovno ističu svoje rivalstvo. Izvori govore kako će Samsung po predstavljanju Galaxy Z Flip 5 modela pokušati "pridobiti" što veći broj iPhone korisnika. Svojim One UI sučeljem kao i prednostima u pogledu dimenzija zaslona.

Ne bi niti jedna nadolazeća prezentacija Samsung Galaxy telefona mogla proteći a da se u nekom kontekstu ne spomene iPhone ili njegovi korisnici.

WhatsApp testira mogućnost uređivanja poslanih poruka

Tako je čini se i ovoga puta, kada je Internetska zajednica „zagrmjela” da bi upravo nadolazeći Samsung Galaxy Z Flip 5 mogao biti „baš ono pravo” da se iPhone korisnici preobrate.

4

Vječito rivalstvo ove dvije tvrtke ponekada na jasan i očit način a ponekad na onaj suptilni, uvijek su davali do znanja kako su „trk u oku” jedni drugima.

MyKeysShop Rasprodaja za Majčin dan: kupite Windows 10 ili Windows 11 licencu već od 7$!

Nedavne vrhunske prikaze (rendere) nadolazećeg Samsung Galaxy Z Flip 5 modela imali smo prilike vidjeti na našim stranicama. Pa stoga danas donosimo i svojevrsni „nastavak priče”.

1

Naime nastavak ide u smjeru da će nadolazeći Samsung Galaxy Z Flip 5 osim svojih postojećih korisnika morati „sakupiti” i one korisnike koji se trenutno nalaze na nekom od aktualnih iPhone modela.

Huawei P60 Pro recenzija

Jer zašto bi netko i dalje koristio (primjera kažimo) iPhone 13 Mini kada za „iste novce” može dobiti Samsung Galaxy Z Flip 5. Naravno o samim značajkama nadolazećeg Samsung Galaxy Z Flip 5 modela ovdje sada nemamo namjeru pisati.

2

Svi detalje i njegove mogućnost već su nam odavno dobro poznate. Ono što je potrebno istaknuti je veći prednji zaslon, koji će dolaziti pri veličini od 3”.

Honda u Europu donosi električni Ny1

Te će kao takav donosi mnogo više mogućnosti i radnji koje će se moći obaviti. Naravno „ovo nadmetanje” odnosno prizivanje korisnika nije moglo proteći bez spominjanja mobilnih platformi.

3
Prvi “stvarni” renderi Samsung Galaxy Z Flip 5 (link na članak)

I ovoga puta Android je spominjan kao platforma koja je „otvorena”. I jednostavnija za korištenje. Pritom naravno aludirajući na jednostavnost korištenja iste odnosno mnoge zadaće (poput prijenosa podataka) mnogo je lakše i brže odraditi nego na iOS platformi.

Android 14 Beta – otvara svoja vrata i ostalim uređajima

Nadmetanje je toliko palo na „niske grane” kako se čak spominje i stopa osvježenja prikaza. I naravno Samsung Galaxy Z Flip 5 donosi 120Hz, dok iPhone 13 Mini donosi „samo” 60Hz.

tekst2naslovna 1

Pritom naravno ne misleći na „Pro” modele jer su oni kao i obično priča za sebe. Kao neki zaključak želimo istaknuti kako je nama ovo nadmetanje posve nepotrebno.

Prilika: uz Honor Magic 5 Pro poklon Watch GS 3

Jer će se svi pokušaji „prikupljanja” korisnika i dalje svoditi na beznačajne mogućnosti i načine korištenja. Jednostavno svaki korisnik ponaosob zna što od pametnog telefona očekuje te kakav mu pametni telefon treba.

tekst2naslovna 1
Entuzijasti su dokazali (i pokazali) da se može napraviti “sklopivi iPhone” – iPhone V (link na članak)

Bez obzira dali je on sklopivi ili ne. A to da Samsung nije u prednosti kada se govori o sklopivim telefonima, svakako je. Jer će on u ljetnim mjesecima predstaviti već petu generaciju Galaxy Z modela – dok Apple još uvijek „čeka i razmišlja” što bi za njega bila prava odluka – dok su entuzijasti pokazali da se može vrlo lako napraviti “iPhone V“.

Najčitanije