Banner
4

Samsung Galaxy Z Flip 5 – glavni adut je veći prednji zaslon / foto

Čini se kako ovi renderi samo potvrđuju sve ono o čemu smo govorili.

Jučer smo na našim stranicama imali prilike vidjeti prve neslužbene rendere nadolazećeg Samsung Galaxy Z Fold 5 pametnog telefona. Danas ćemo tim korakom nastaviti i dalje kada ćemo prikazati i reći nešto više o Samsung Galaxy Z Flip 5 modelu.

HTC U23 Pro – idući flagship posrnulog giganta

Iako smo o „Flip” inačici već u nekoliko navrata govorili i spominjali isti na našim stranicama, danas ćemo to napraviti u jučerašnjem stilu. Naravno sve glasine i ranije priče čini se kako će se samo potvrditi.

1

Baš kao što je to i u slučaju Samsung Galaxy Z Fold 5 modela. Već smo isticali kako će Samsung Galaxy Z Flip 5 u odnosu na svojeg prethodnika donositi veći prednji zaslon.

Samsung razvija telefon sa četiri načina korištenja

Dok u slučaju Samsung Galaxy Z Flip 4 taj prednji zaslon dolazi s veličinom od 2,1”, dolaskom Galaxy Z Flip 5 modela njegova bi veličina mogla značajno porasti.

2

Ističe se kako će taj zaslon dolaziti sa veličinom od 3,4” što je svakako i više nego značajan porast. Druga stvar kojom će prednji zaslon Samsung Galaxy Z Flip 5 modela biti napredniji u odnosu na Galaxy Z Flip 4 je mogućnost prikaza mnogo većih radnji odnosno prikaza mnogo više informacija.

Samsung Galaxy Z Fold 5 – jasan pogled rendera i potvrda glasina / Foto

Dok zaslon Samsung Galaxy Z Flip 4 može prikazati isključivo, datum, sat, stanje baterije te početne i nepotpune obavijest, na zaslonu Galaxy Z Flip 5 svaka ta radnja bit će dodatno „proširena”.

3

Odnosno moći će se prikazati više sadržaja ali i odraditi pojedini zadatci bez potrebe za otvaranjem pametnog telefona. Unutarnji ekran Samsung Galaxy Z Flip 5 modela i dalje će biti 6,7” ali će telefon dolaziti s malo drugačijim dimenzijama: 165×71,8×6,7mm u odnosu na dimenzije Galaxy Z Flip 4 modela: 165,2×71,9×6,9mm što znači kako će Galaxy Z Flip 5 biti kompaktniji ali i tanji u odnosu na aktualni model.

Google Pixel 7a – iznenađenju na predstavljanju nema mjesta

Već smo bili govori kako će Samsung za Galaxy Z Fold 5 koristiti novu šarku na zaslonu a čini se kako će upravo ona svoje mjesto također naći i na Samsung Galaxy Z Flip 5 modelu telefona.

4

Kao što je bio slučaj i sa Samsung Galaxy S23 modelima telefona tako će i sklopivi Galaxy Z Flip / Fold 5 modeli dolaziti sa Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy čipom.

Apple odgađa prelazak na nove zaslone za pametne satove do 2025.

Čime će Samsung i po pitanju sklopivih telefona napraviti odmak od ne tako hvaljenih Exynos čipova. Pitanje kamera Samsung Galaxy Z Flip 5 telefona vrlo vjerojatno će ostati netaknut odnosno posve identičan kao što je to slučaj kod aktualnog Galaxy Z Flip 4 modela.

Tecno Camon 20 – drugačiji modul kamere, telefona koji neće kod nas

Jedino što će veličina senzora odnosno otvore blende mogao biti veći – kvalitetniji. Kada se uzmu svi noviteti na „kup” čini se kako će Samsung Galaxy Z Flip 5 jedinu novinu donijeti veći prednji zaslon i drugačija (poboljšana šarka) unutarnjeg zaslona.Sam vizualni dizajn ostati ne nepromijenjen što uostalom mogu potvrditi i neslužbeni renderi unutar članka.

Microsoft: Windows 10 je „neslužbeno mrtav” – prijeđite na 11

Predstavljanje nove generacije Samsung Galaxy Z modela bit će u srpnju, mjesec dana ranije nego li je to bio slučaj s još uvijek aktualnom Galaxy Z Flip / Fold 4 linijom telefona.

Najčitanije