Banner
1 25

Samsung Galaxy S24 serija: kapacitet memorije i pripadajuće boje

Polako (ali sigurno) ulazimo u ono razdoblje gdje ćemo se više govoriti (odnosno pisati) o Samsung Galaxy S24 modelima telefona. Tako danas s vama dijelimo po prvi puta "potvrdu" kapaciteta memorije te boje s kojima će Galaxy S24 modeli biti dostupni na tržištu.

U posljednjim informacijama koje cirkuliraju na internetu, curenje podataka o nadolazećoj Samsung Galaxy S24 seriji polako dobiva na vjerodostojnosti.

Dimensity 9400 pomest će Snapdragon 8 Gen 4

Ove informacije sada dolaze s dodatnim potvrđenjem, pružajući čvrste dokaze o opcijama boja i mogućnostima memorije za modele Galaxy S24, Galaxy S24+, i Galaxy S24 Ultra, koji se planiraju lansirati početkom 2024.

1 25

Misteriozni leaker poznat kao Arsene Lupin ponovno je stupio na scenu, objavivši dvije slike zaslona na platformi X (prethodno poznatoj kao Twitter).

Samsung Galaxy A55: Poboljšani dizajn i snaga Exynos 1480 procesora

Prema informacijama, ove slike potječu iz baze podataka trgovca ili poznatog operatera mobilne mreže. Slike nude pregled svih navodno planiranih varijanti memorije i boja za seriju Samsung Galaxy S24, koja uključuje ukupno 28 modela.

2 20

Ovo curenje pruža konkretne indikacije o točnosti prethodnih informacija, posebno u vezi s varijantama memorije i boja. Prema ovim informacijama, 2024. godine će i dalje biti dostupni modeli s 8 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu.

Samsung One UI 6.1 pomoću AI olakšava tipkanje

Vjerojatno kako bi se održale stabilne cijene i postigli ambiciozni prodajni ciljevi. Planirane su sljedeće varijante modela prema procurjelim podacima:

Samsung Galaxy S24:

  • 8 GB RAM-a i 128 GB memorije u sivoj, crnoj, ljubičastoj i žutoj boji
  • 8 GB RAM-a i 256 GB memorije u sivoj, crnoj, ljubičastoj i žutoj boji

Samsung Galaxy S24+:

  • 12 GB RAM-a i 256 GB memorije u sivoj, crnoj, ljubičastoj i žutoj boji
  • 12 GB RAM-a i 512 GB za pohranu u sivoj, crnoj, ljubičastoj i žutoj boji

Samsung Galaxy S24 Ultra:

  • 12 GB RAM-a i 256 GB za pohranu u sivoj, crnoj, ljubičastoj i žutoj boji
  • 12 GB RAM-a i 512 GB za pohranu u sivoj, crnoj, ljubičastoj i žutoj boji
  • 12 GB RAM-a i 1 TB memorije u sivoj, crnoj, ljubičastoj i žutoj boji

Ove informacije ukazuju na to da će sve varijante modela i kapaciteti pohrane biti dostupni u istim četiri bojama, ali isto tako sugeriraju da će postojati dodatne opcije boja koje će biti dostupne isključivo putem službenih kanala distribucije od strane Samsunga.

Samsung Galaxy Glass AR naočale – Odgovor na Apple Vision Pro

Sve ove informacije potencijalno pridonose uzbuđenju oko nadolazeće Samsung Galaxy S24 serije, dok korisnici već s nestrpljenjem iščekuju lansiranje i željno planiraju svoje buduće odabire.

3 17

Očekuje se da će Samsung uskoro službeno potvrditi ove detalje i dodatno proširiti paletu opcija za korisnike koji traže vrhunske performanse i estetski doživljaj u svojim pametnim telefonima.

Što vi mislite po pitanju navedenih kapaciteta radne i interne memorije te pripadajućih boja?

Naravno trebamo pričekati još sa službenom potvrdom svega navedenog od strane Samsung-a Ali sigurni smo kako na taj odgovor (potvrdu) nećemo dugo čekati.

Najčitanije