huawei
tekst2naslovna

Samsung Galaxy S24 – detalji zaslona te nove boje

Očito je da je korejski tehnološki div odlučio ugraditi svoju najnoviju i najbolju tehnologiju u sva tri modela, a ne samo u Ultra model kao što je bila norma prethodnih godina.

Samsung One UI 6.0 pred dolaskom – evo i na koje uređaje [lista kompatibilnih modela]

Novo izvješće koje dolazi iz uglednog izvora o curenju podataka vezanih uz Samsung sugerira da će tvrtka unaprijediti Galaxy S24, S24+ i 24 Ultra, posebno što se tiče zaslona.

Xiaomi HyperOS na dostupnim fotografijama

Očito je da je korejski tehnološki div odlučio ugraditi svoju najnoviju i najbolju tehnologiju u sva tri modela, a ne samo u Ultra model kao što je bila norma prethodnih godina.

cc1 3

Prema objavi na X (prethodno poznatom kao Twitter), sva tri modela imat će LTPO, M13 zaslone s impresivnih 2500 nita vršne svjetline. Do sada su samo članovi Ultra linije imali LTPO zaslone i mogli postići veću svjetlinu.

Leica predstavila ZM11 – mehanički sat inspiriran igrom svjetla i sjene

Za sljedeću generaciju, jedina razlika bit će u razlučivosti zaslona te boji, a očito i veličini ova tri modela.

Philips TAH8506WT/00 recenzija

To znači da će varijabilna stopa osvježavanja konačno biti dostupna i na modelima koji nisu Ultra, dok se vršna svjetlina od 2500 nita vjerojatno odnosi na sposobnost panela da poveća svjetlinu pri reprodukciji HDR-kompatibilnog sadržaja.

CC1 1

Bez obzira, ta vrijednost svjetline je impresivna i obećava izvrsno vizualno iskustvo korisnicima.

4 1
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24+ modela !

Ovo je dobrodošla promjena u strategiji, budući da se Galaxy S24 i S24+ još uvijek smatraju vodećim telefonima, tako da će ponuditi najbolje od onoga što Samsung ima za ponuditi.

Xiaomi 14 značajke na promo materijalu

Svake godine Samsung prodrma paletu boja serije Galaxy S, a očekuje se da će za 2024. ponuditi četiri nijanse: crnu, sivu, ljubičastu i žutu.

Foxconn i NVIDIA sklapaju suradnju po pitanju razvoja AI rješenja

Prve dvije su prilično standardne i obično se prodaju kao “Phantom Black” i “Graphite”.

1 13
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

No, što je s druga dva? Serija Galaxy S23 imala je prilično blijede opcije boje lavande i limete koje se ne mogu nazvati “ljubičastim”, a pogotovo ne “žutim”. No, Samsung se očigledno odlučio vratiti s vibrantnijim bojama, uzimajući u obzir prošlost i uspješne primjere.

OnePlus Open – što možemo očekivati

Posljednji put kada je Samsung lansirao ljubičasti Galaxy S model bio je sa serijom S21, a za “žutu” boju moramo se prisjetiti Galaxy S10e. Sigurno je da će ove četiri osnovne boje biti nadopunjene nekoliko Samsung.com ekskluzivnim nijansama, ali o tome još nema službenih informacija.

2 36
3D maketa Samsung Galaxy S24 modela !

Treba istaknuti i da će Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra imati nove okvire od titana, što će dati drugačiji izgled u usporedbi s trenutnim okvirima od Armor Aluminiuma koji se koriste u telefonima S-serije.

Samsung Galaxy S24 Ultra – 200MP kamera kao slabija nadogradnja

Ovaj pomak u materijalu okvira može zahtijevati i prilagodbu boje stražnje ploče kako bi estetski sve bilo skladno i usklađeno s novim dizajnom.

tekst1sl2 8
Samsung Galaxy S24 Plus donosi značajnu promjenu izgleda !

S obzirom na sve ove promjene, očekuje se da će serija S24 biti predstavljena u siječnju sljedeće godine, donoseći sa sobom inovacije koje će dodatno ojačati položaj Samsunga na tržištu pametnih telefona.

Najčitanije