Banner
1 4

Samsung Galaxy Ring bit će ime prstena, potvrđuje Galaxy Wearable aplikacija

Čini se kako sve ono o čemu smo pisali nedavno, sada je samo dodatno potvrđeno. Samsung Galaxy Ring na tržište dolazi zajedno sa Galaxy S24 serijom telefona.

Samsung se priprema za uzbudljiv ulazak na tržište pametnih prstenova s najavljenim proizvodom naziva “Galaxy Ring”. Planira se da će ovaj inovativni uređaj biti predstavljen i lansiran u siječnju 2024., istovremeno s očekivanom premijerom Galaxy S24 serije pametnih telefona.

10 razlika iPhone 15 vs iPhone 14

Otkriće imena “Galaxy Ring” i službenog datuma lansiranja u siječnju 2024. proizašlo je iz detaljne analize nedavnog ažuriranja aplikacije Galaxy Wearable, što je proučavao tim stručnjaka 9To5Google.

10 značajki zbog kojih se isplati preći na iOS 17

Istraživanjem APK datoteka pronađeni su ključni nizovi koji ukazuju na integraciju aplikacije s ovim nadolazećim uređajem. Primijećena je skočna poruka koja jasno aludira na mogućnost uparivanja s pametnim prstenom, pružajući korisnicima uvid u njegove funkcionalnosti.

Samsung Galaxy Z Flip5 recenzija

Dodatno, na jednom od korejskih foruma korisnici su zapazili novu ikonu unutar aplikacije, koja sugestira dizajn samog prstena. Još jedan znak koji ukazuje na ozbiljne pripreme jest i registracija zaštitnog znaka “Galaxy Ring” od strane Samsunga u ožujku.

2 2

Uvid u strategiju Samsunga dodatno pokazuje namjeru stvaranja namjenske aplikacije za Galaxy Ring, koja će pridonijeti poboljšanju značajki i kontrole uređaja, što će rezultirati unaprijeđenim korisničkim iskustvom. Uz osnovnu Galaxy Wearable aplikaciju, ova dodatna programska podrška bit će ključna u optimizaciji korištenja ovog pametnog prstena.

Samsung W24 i W24 Flip – donose više RAM-a (interne memorije) te keramičko kućište

Dugogodišnji poznavatelj industrije i dobro poznat po svojim informacijama, Ice Universe, ranije je sugerirao da bi Galaxy Ring mogao biti vrhunac predstavljanja tijekom događaja Galaxy S24 u siječnju. Sada kada je vremenski okvir lansiranja potvrđen, ljubitelji tehnologije s nestrpljenjem očekuju dodatne detalje o ovom zanimljivom proizvodu koji obećava revolucionarne inovacije.

tekst2sl2 6

Prema očekivanjima, Galaxy Ring će biti opremljen senzorima za praćenje otkucaja srca i temperature (EKG i PPG senzori), što će korisnicima omogućiti praćenje vitalnih znakova na praktičan način.

Samsung Galaxy S23 FE donosi raznobojna kućišta

Također će pružiti bežično povezivanje, omogućujući integraciju s drugim Samsungovim pametnim kućnim proizvodima, što će dodatno obogatiti korisničko iskustvo. S obzirom na visoku razinu tehnološke inovacije koju donosi, očekuje se da će cijena Galaxy Ring pametnog prstena biti relativno visoka, procjenjuje se oko 299 USD, odražavajući njegov visoki kvalitet i funkcionalnosti.

Samsung Galaxy Ring na tržište zajedno sa Galaxy S24 modelima – evo što znamo

U jednu ruku će nam biti zadovoljstvo do kraja godine donositi novitete vezan uz prvi “Ring” iz Samsunga. A ne sumnjamo kako će ovakvu praksu “prstena” uskoro započeti slijediti i ostali konkurenti proizvođači.

Huawei predstavio Watch GT 4

Naravno očekuje se da to Samsung odradi na neki svoj specifičan način, kao što je to slučaj kod Galaxy Z Flip te Galaxy Z Fold modela sklopivih telefona. Ali o tome naravno nekom drugom prilikom u nekom drugom članku.

tekst2sl4

Kako vi gledate na Samsung Galaxy Ring i hoćete li ga kupiti kada dođe na tržište? Odnosno pravo je pitanje dali mislite da je ovakvom gadgetu mjesto u današnjem tehnološkom svijetu?

 

Najčitanije