Banner
tekst1naslovna 1

OnePlus 11 na fotografijama uživo – u fokusu su kamere

OnePlus 11 još nije predstavljen ali smo došli do "fotografija uživo" koje prikazuju stražnji modul kamere i prednju kameru. Glasine ističu kako je tvrtka odustala od "Pro" modela.

Predstavljanje naredne OnePlus 11 generacije pametnih telefona trebalo bi se ostvariti do kraja ovog mjeseca. Tako su govorile odnosno još uvijek govore glasine, koje su nam sve „manje više” već rekle o ovome modelu telefona iz tvrtke OnePlus.

OnePlus planira predstaviti mehaničku tipkovnicu

Kako zasigurno već i sami znate radi se o OnePlus 11 modelu. Dok su neki govorili kako će usporedno s njime OnePlus predstaviti i inačicu „Pro”, čini se kako ćemo za sada tog „luksuza” ostati zakinuti jer je OnePlus odlučio promijeniti politiku poslovanja.

tekst1sl1 3

Odnosno OnePlus će samo predstaviti „običnu” verziju OnePlus 11 modela pametnog telefona. U ovom članku nemamo namjernu navoditi značajke i mogućnosti OnePlus 11 modela, već se želimo osvrnuti na jedan detalj odnosno detalje.

OnePlus 11 – dolaziti će u crnoj i zelenoj boji

Oni pak dolazi prisutni i na fotografijama koje se nalaze unutar teksta. Riječ je o stražnjem modulu kamera, odnosno o tri kamere koje će dolaziti na OnePlus 11 pametnom telefonu.

tekst1sl2 2

Također na drugoj fotografiji jasno se vidi prednja (selfie) kamera. Iako za sada nema informacijam o ovim kamerama, kao što su otvor blende, rezolucije i tome slično.

Vivo predstavio vlastiti ISP čip

Ipak je potrebno navesti pojedine glasine koje kruže internetom već duže vrijeme. Tako se govori kako će glavna kamera na OnePlus 11 modelu donositi 50MP.

tekst1sl3 1

Dok će ona ultraširoka kamera posjedovati 48MP i kao treća se spominje telefoto od 32MP. Pozicioniranje kamera na OnePlus 11 modelu, nešto izmjenjeno tako će se glavna kamera nalaziti u donjem lijevom kutu, dok će ultraširoka kamera svoje mjesto pronaći u gornjem lijevom kutu.

Huawei Watch Buds – pametni sat sa skrivenim bluetooth slušalicama

Gornji desni kut ostao je jedino mjesto gdje se može smjestiti makro kamera gdje glasine govore kako će on dolaziti pri rezoluciji od 2MP. Naravno za kraj nam još jedino prestaje donji desni kut, gdje će svoje mjesto naći LED bljeskalica.

tekst1sl1 8

Da se ne bi prednja (selfie) kamera osjećala zakinuti u ovom članku, spomenuti ćemo i nju. Ona će se nalaziti unutar već dobro nam poznatog Punch-hole proreza koji će svoje mjesto naći pri sredini (sam vrh) ekrana.

Xiaomi 13 Ultra – specifikacije kamere poznate

A priča se kako će rezolucija selfie kamere iznositi 16MP. Znamo kako sami megapikseli nisu omjer kvalitete kamere odnosno fotografija i video zapisa koje ta kamera doosi.

tekst4sl2 1

Ipak za neke detaljnije utiske potrebno je pričekati samo predstavljanje, koje će se (kako smo i rekli) desiti krajem ovog mjeseca. Još jednom podsjetimo kako će OnePlus 11 dolaziti u keramičkom kućištu s metalnim bridovima.

VW ID.3, ID.4, (ID.6) – u Kini imaju softverski problem

Odnosno kako će i po pitanju hardvera (performansi) zaista mnoge ostavljati bez teksta. Snapdragon 8 Gen 2 je tu glavni pokretač čitave priče a i 16GB radne memorije bit će „i više nego dovoljno” da čitav sistem (hardver) radi baš onako kako se to od njega i očekuje – zaista vrhunski.

tekst1naslovna 8

Šuškanja u posljednje vrijeme ističu kako je tvrtka OnePlus odustala od pridjeva „Pro” pri svojim flagship modelima. Te kako tako želi objediniti sve vrhunske (flagship) značajke u samoj jednom modelu, bez potrebe za stvaranjem dodatnih razlika.

Opa, Samsung prodao duplo više preklopnih Z Fold i Z Flip mobitela!

Ovo isto tako možemo promatrati i kao početak da i ostali proizvođači prestanu s donošenjem dva, tri ili čak četiri modela na tržište prilikom predstavljanja nove linije pametnih telefona.

Najčitanije