Banner
NN1

Nvidia proslavlja: RTX Tehnologija u 500 igara s nagradama i suradnjama

Nvidia obilježava 500 igara u kojima se nalazi RTX tehnologija.

Foxconn i NVIDIA sklapaju suradnju po pitanju razvoja AI rješenja

Nvidia, globalni lider u razvoju grafičkih kartica i inovacija u području računalnih igara, s ponosom je objavila da je njihova revolucionarna RTX tehnologija sada integrirana u nevjerojatnih 500 igara i aplikacija. Ova značajna prekretnica obilježava pet godina od uvođenja prve linije RTX grafičkih kartica, počevši s serijom RTX 20, a nastavljajući s RTX serijom 30 i najnovijom serijom 40.

Samsung Galaxy S25 i Galaxy S25+ imati će Sony senzor kamere

Da bi proslavila ovu impresivnu dostignuću, Nvidia priprema niz posebnih darova za svoje korisnike. Jedan od najistaknutijih poklona je darovna kartica u vrijednosti od 500 američkih dolara za Green Man Gaming, popularnu e-trgovinu poznatu po prodaji digitalnih kopija videoigara. Osim toga, Nvidia će tijekom prosinca podijeliti RTXOn tipke, pružajući igračima priliku da još dublje zaronite u svijet vrhunske grafike i realističnih iskustava.

tekst1sl3

U suradnji s renomiranom razvojnom tvrtkom CD PROJEKT RED, tvorcima popularne igre Cyberpunk 2077, Nvidia priprema posebno iznenađenje za igrače. Oni koji uživaju u Cyberpunk 2077: Ultimate Edition bit će nagrađeni nečim vrlo posebnim kao dio proslave ovog značajnog postignuća. Ova suradnja dodatno naglašava utjecaj Nvidia RTX tehnologije na gaming industriju.

Honor: (R)evolucija preklopnih telefona i njihova vizija usmjerenosti na čovjeka

Uz velikodušna darivanja, Nvidia najavljuje i nadogradnje za nekoliko omiljenih igara. Fanovi Call of Duty franšize bit će oduševljeni jer Warzone planira lansirati prvu sezonu nazvanu ‘Urzikstan’ 6. prosinca, koja uključuje najnoviju inačicu Nvidia DLSS-a, DLSS 3.0. Ova tehnologija dubokog učenja predstavlja ključnu komponentu za poboljšanje performansi grafike, pružajući igračima nevjerojatno iskustvo bez gubitka kvalitete slike.

4 9

Nadogradnje neće zaobići ni Call of Duty: Modern Warfare III, koji će također dobiti potpuno praćenje zraka i DLSS 3.5 istog dana. Ove nadogradnje jasno pokazuju predanost Nvidie stalnom unapređivanju i prilagođavanju svoje tehnologije kako bi osigurala najbolje moguće iskustvo za igrače širom svijeta.

OnePlus 12: Nova era inovacija u OnePlus Svijetu

Uz ova velika postignuća, Nvidia je ove godine lansirala GeForce RTX 40-seriju, donoseći napredne značajke poput DLSS 3.0, naprednog praćenja zraka i drugih AI mogućnosti za grafiku. Ove inovacije ne samo da čine igre vizualno impresivnijima, već i značajno poboljšavaju performanse, postavljajući novi standard u gaming industriji.

tekst1naslovna 7

Sve u svemu, dostupnost RTX tehnologije u 500 igara i aplikacija predstavlja monumentalni uspjeh za Nvidiu. Planirani darovi i suradnje s poznatim razvojnim studijima jasno ističu važnost ovog postignuća, dok gaming zajednica s nestrpljenjem očekuje nadolazeće darove i nadogradnje koje će dodatno obogatiti njihovo iskustvo u virtualnom svijetu. Nvidia ostaje ne samo predvodnik u inovacijama, već i graditelj temelja za budućnost gaming industrije.

GTA VI službeno najavljen – izlazi 2025. godine

Bilo kako bilo, drago nam je čudi da Nvidia može obilježiti ovakvu lijepu prigodu. Naravno želimo im još mnogo godina dobrog poslovanja a nama što boljih (i manje skupljih) grafičkih karti – iako sumnjamo da je to moguće.

Najčitanije