Banner
nn3

Samsung Galaxy S24 serija sa Ultra HDR podrškom

Samsung će svoju nadolazeću Galaxy S24 seriju telefona zaista učiniti besprijekornom prema svim parametrima.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Samsung, svjetski poznat proizvođač pametnih telefona, priprema se za revoluciju u svijetu mobilne fotografije i videografije.

Samsung Galaxy S24 Ultra – kamera pokretana AI i Snapdragon 8 Gen 3

Najnoviji izvještaj sugerira da će nadolazeća Galaxy S24 serija uvesti značajku Ultra HDR, što će biti korak naprijed u isporuci izvanrednih vizualnih iskustava. Ova novost će učiniti ovu seriju još zanimljivijom za ljubitelje pametnih telefona i mobilne fotografije.

Xiaomi predstavio Mijia pametni električni pokrivač – za sada u Kini

Ultra HDR je značajka koja je predstavljena u Androidu 14 i korisnicima omogućuje snimanje i gledanje HDR slika i videozapisa u njihovom izvornom HDR formatu na kompatibilnim uređajima.

5 1

Ova tehnologija dosad je bila dostupna na nekim pametnim telefonima kineskih marki, ali Samsung je do sada bio uskraćen za ovu značajku. Sada, čini se, da će Samsung nadoknaditi izgubljeno i pružiti korisnicima mogućnost snimanja i pregledavanja HDR sadržaja u punom spektru boja i kontrasta.

Apple Scary fast događaj donosi nove 14″ i 16″ MacBook Pro modele

Prema informacijama izvora Ice Universe, svi modeli u Galaxy S24 seriji, uključujući Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra, podržavat će Ultra HDR. Ovo je uistinu uzbudljiva vijest za sve buduće vlasnike ovih uređaja, jer će to značiti da će njihove fotografije i videozapisi izgledati bolje nego ikad prije.

2 4

Jedna od ključnih značajki koja će omogućiti ovu revoluciju u iskustvu gledanja je svjetlina zaslona. Galaxy S24 serija dolazi s Super AMOLED zaslonima koji će imati vršnu svjetlinu do 2500 nita.

Google Karte od sada imaju AI asistenciju

Ovo je 42% svjetlije od prethodne Galaxy S23 serije. To čini zaslone savršenima za prikazivanje HDR sadržaja, budući da visoka svjetlina omogućava bolju reprodukciju boja i kontrasta. Gledajući Ultra HDR sadržaj na ovim zaslonima, korisnici će biti zadivljeni detaljima i intenzitetom boja koje će moći vidjeti.

1 3

Važno je napomenuti da većina Android pametnih telefona trenutno mapira HDR slike i videozapise na standardni dinamički raspon (SDR) prikaza.

HyperOS – lista kompatibilnih Xiaomi (Redmi) / Pocco modela

To znači da se izgubljeni informacije o proširenom dinamičkom rasponu, što rezultira manje impresivnim HDR iskustvom. Nasuprot tome, Apple-ovi iPhonei već neko vrijeme mogu prikazivati HDR sadržaj u njegovom punom sjaju, čime korisnicima pružaju impresivno vizualno iskustvo.

4 10

S uvođenjem Ultra HDR-a u Androidu 14, očekuje se da će više vodećih Android modela, uključujući Samsung Galaxy S24 seriju, podržavati ovu značajku. Ovo je korak prema omogućavanju korisnicima da iskuse HDR sadržaj na najbolji mogući način, bez kompromisa.

Samsung One UI 6.0 u opticaj kreće sljedeći tjedan

Značajka Ultra HDR na Galaxy S24 seriji omogućit će korisnicima gledanje HDR fotografija i videa u njihovom punom sjaju, sa svim detaljima i bojama koje je kamera zabilježila. Ovo će omogućiti dublje i ugodnije iskustvo gledanja, čineći svaku sliku i videozapise posebnima.

cc1 3

Bez obzira jeste li zalazak sunca ili akcija brze vožnje, ovaj uređaj će vam omogućiti snimanje i pregledavanje tih trenutaka s nevjerojatnom preciznošću.

Xiaomi 14 i 14 Pro predstavljeni u Kini – Snapdragon 8 Gen 3, Leica kamera i HyperOS

Očekuje se da će Galaxy S24 serija biti predstavljena početkom 2024. godine, a ovaj izvanredni dodatak Ultra HDR značajki čini ovu seriju još intrigantnijom.

4 5
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

S vrhunskim zaslonima i naprednom tehnologijom, Samsung je odlučan pružiti korisnicima najbolje moguće iskustvo gledanja i stvaranja vizualnog sadržaja na mobilnom uređaju. S nestrpljenjem očekujemo službenu objavu i nadamo se da će Galaxy S24 serija opravdati sva očekivanja.

Najčitanije