Banner
tekst1naslovna 1

Nio proizvođač električnih automobila donosi svoj pametni telefon – 21.09.2023.

Nikada do sada nismo imali prilike o proizvođaču električnih automobila koji ulazi na tržište pametni telefona, već je naravno situacija bila obrnuta.

Kineski proizvođač električnih automobila, Nio, nedavno je predstavio svoj novi model “Nio EC6”. Već u prvih nekoliko sekundi promo video materijala jasno je prikazan pametni telefon.

Samsung Galaxy Ring bit će ime prstena, potvrđuje Galaxy Wearable aplikacija

Naravno, internetski entuzijasti odmah su počeli nagađati o Niovoj ulozi na tržištu pametnih telefona. I, gle čuda, doista je tako. Nio će 21.09.2023. predstaviti svoj prvi pametni telefon, a mi vam donosimo sve poznate detalje.

10 značajki zbog kojih se isplati preći na iOS 17

Nio će konačno zakoračiti u sferu pametnih telefona, skrećući s uobičajene staze električnih vozila.

sl1

Nedavno lansiranje novog Nio EC6 dalo je naznake o ovom novom pothvatu. U prvih 50 sekundi emitiranja, pametni telefon se često pojavio, potičući znatiželju o Niovom ulasku na tržište mobilnih telefona. Telefon koji se naslućuje u videu govori jezikom dizajna koji je ništa manje nego uzvišen.

Samsung W24 i W24 Flip – donose više RAM-a (interne memorije) te keramičko kućište

S iznimno tankim okvirima sa svih četiri strane i zakrivljenim zaslonom, očito je da Niova predanost elegantnom dizajnu nije ograničena samo na automobile.

sl2

Za one koji ne vole dosadni urez ili okvir za prednju kameru, Niov potencijalni odgovor je mala rupa u središtu zaslona, dizajnerski izbor koji preferiraju neki od današnjih vrhunskih telefona u Kini.

Tesla donosi novu tehniku proizvodnog procesa

Funkcionalnost nije zanemarena u utrci za formom. Mehanizam za otključavanje otiskom prsta na zaslonu, često rezerviran za premium Android modele, pojavljuje se u videu.

sl3

No, ako želite brz pogled na poleđinu, za to će biti potrebno pričekati. Broj kamera i njihov raspored za sada ostaju zagonetka. Ranije ovog mjeseca, korisnik na Weibu, citirajući Qina Lihonga, suosnivača i predsjednika tvrtke Nio, potvrdio je skoro lansiranje telefona.

Samsung Galaxy S23 FE donosi raznobojna kućišta

Iako je telefon još uvijek tajan, isporuke su spremne početi do kraja rujna. Uprava tvrtke Nio u nedavnom razgovoru s analitičarima istaknula je da bi ovaj uređaj bio značajan dodatak, jačajući Niovu konkurentsku prednost.

sl4

Ako riječi Williama Lija, izvršnog direktora tvrtke Nio, drže vodu, ljubitelji iPhonea možda su pronašli svoju savršenu sigurnosnu kopiju za Android.

Apple A17 Pro na Benchmark testiranju – jezgre na 3,78GHz

Za one upućene u tehnologiju, Antutu, poznata platforma za usporedbu performansi telefona, već je dala pogled ispod haube. S Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC u srcu, uz kolosalnih 12 GB RAM-a i 1 TB prostora za pohranu, čini se da Nio ne štedi na specifikacijama.

sl5

Oh, i za one koji žele razmisliti o opcijama pohrane, postoji izbor između “RAM 16 GB + ROM 1 TB” i “RAM 16 GB + ROM 512 GB.” A tko izrađuje ovaj uređaj?

Započele prednarudžbe iPhone 15 mobitela – gdje su najpovoljniji?

Zahvaljujući kineskom procesu certificiranja mobilnih uređaja, sada znamo da je to Lens Technology, koja dolazi iz Hunana.

6 8
Pogled na unutrašnjost Nio EC6 modela !

Ovo nije njihov prvi rodeo; opskrbljivali su Apple lećama i povezanim komponentama za svoje iPhonee i imaju odnos s Teslom koji traje više od dvije godine.

Nio EC6 [Foto]:

Nio je 15. rujna primio svoj CCC certifikat, otkrivajući više specifikacija svog nadolazećeg telefona. Baš kad pomislite da je tržište pametnih telefona doseglo vrhunac u svojim borbama za snagu, Niov telefon obećava brzo punjenje s nevjerojatnih 100 W.

Huawei predstavio Watch GT 4

Za usporedbu, čini se da se nedavno predstavljena serija iPhone 15 drži punjenja od 27 W, pretpostavimo li da zadrže specifikacije prethodnika.

Najčitanije