Banner
ff33 1

Netflix dolazi unutar Hrvatskog Telekoma

Kao što mi HT korisnici imamo besplatni HBO Max (ukoliko koristimo HBO paket), nešto slično (doduše ne besplatno) ćemo od sada imati i Netflix.

Rat između streaming platformi već neko vrijeme vlada, a svaka od njih nastoji pridobiti korisnike svojom ponudom. Na jednoj strani stoji HBO Max, poznat i kao samo Max, dok na drugoj strani dominira Netflix.

Tri naslova koje morate pogledati na Netflixu ovog ožujka

Ovi divovi industrije stalno se nadmeću, nudeći svoje jedinstvene sadržaje i usluge kako bi privukli što veći broj pretplatnika. Međutim, nedavni potezi Hrvatskog Telekoma i Deutsche Telekoma donose novu dinamiku u ovu bitku.

Netflix ukida “osnovni” paket od 11,99$

A1 je nedavno u svoju ponudu uvrstio Netflix, dok Hrvatski Telekom nudi besplatni pristup HBO Maxu za korisnike koji imaju HBO paket programa. Ali, sada je Hrvatski Telekom objavio da će također uključiti Netflix u svoju ponudu, što je iznenadna vijest koja je uzburkala tržište.

Što nam to Netflix donosi 2024. godine – evo odgovora

Ova inicijativa potekla je iz suradnje između Deutche Telekoma, čiji je Hrvatski Telekom dio, i streaming diva Netflix. Deutsche Telekom je odlučio uvesti Netflix za pretplatnike u Hrvatskoj i Mađarskoj kao dio novog partnerstva s ciljem pružanja unaprijeđenog i besprijekornog iskustva zabave korisnicima Telekoma.

ff33 1

Dominique Leroy, član uprave za Europu u Deutsche Telekom AG, izjavio je:

Ovo partnerstvo pokazuje da slušamo ono što naši korisnici žele: jednostavnu, ugodnu i zadovoljavajuću zabavu koja savršeno pristaje vrhunskom kućnom iskustvu koje pružamo.

Ovo jasno pokazuje posvećenost pružanju vrhunskih usluga korisnicima kroz pažljivo osmišljena partnerstva.

A1 i Netflix sklapaju partnerstvo

Emma Lloyd, potpredsjednica za EMEA partnere u Netflixu, također je izrazila zadovoljstvo zbog ovog partnerstva, ističući: “Ovo partnerstvo temelji se na našem snažnom odnosu s Deutsche Telekomom i veliki je zajednički napor u postavljanju ljudi u središte zabavnog iskustva.” To naglašava važnost suradnje između tvrtki u pružanju vrhunskih usluga korisnicima.

dd

Ovo novo partnerstvo ne samo da će omogućiti korisnicima Hrvatskog Telekoma pristup Netflixu, već će i korisnicima drugih podružnica Deutsche Telekoma u Europi pružiti istu mogućnost.

HBO Max od sada je samo „Max”

To znači da će široka paleta Netflixovih sadržaja biti dostupna korisnicima širom Europe, od nagrađivanih filmova do omiljenih serija, dokumentaraca i programa bez scenarija.

2 12

Ova suradnja nije samo poslovni dogovor, već i korak naprijed u osiguravanju bogatih i raznolikih zabavnih opcija za korisnike. Pružajući im pristup širokom spektru kvalitetnog sadržaja, ovo partnerstvo dodatno poboljšava iskustvo korisnika i postavlja temelje za buduće inovacije u industriji streaminga.

HBO Max prestaje streamati u 4K rezoluciji

U konačnici, ovo partnerstvo između Hrvatskog Telekoma i Netflixa donosi značajne koristi korisnicima, pružajući im veći izbor i bolje iskustvo u uživanju u omiljenim filmovima i serijama. Press materijal nalazi se na linku.

Najčitanije