huawei
tekst1naslovna 8

HBO Max od sada je samo „Max”

HBO Max i Discovery+ "sklopili su suradnju" i nastao je - "Max".

Kako smo bili ranije pisali na našim stranicama „HBO Max i Discovery+ bit će jedna streaming platforma”. Ovaj članak nastao je prošle godine točnije u kolovozu.

HBO Max i Discovery+ biti će jedna streaming platforma

Kada smo po prvi puta s vama podijelili glasine kako će HBO Max i Discovery + poznate streaming platforme „postati jedno”. To jedno dolazit će pod nazivom „Max” i čini se kako je upravo taj dan pred nama.

tekst1sl1 3

Nemojte se brinuti sad HBO Max i dalje vam ostaje dostupan ali samo što ćete sada dobiti i dodatan sadržaj po kojem je Discovery + poznat.

Troboj Online Streaming platformi: Netflix, HBO Max, Disney+ ?

Ako vam ova streaming platforma nije poznata, nemojte se brinuti niste ništa propustili. Discovery + poznata je na Američkom tlu po svojim dokumentarnim, reality emisijama kao i emisijama koje su inspirirane kulinarstvom.

https://www.youtube.com/watch?v=e8QnMipVP_o

Što znači kako će od ovog „spajanja” odnosno sinergije najviše koristi imati upravo gledatelji. Ako se kojim slučajem pitate što će biti s vašim korisničkim računima, povijest gledanja i povijesti pretrage sadržaja ni tu se ne trebate previše brinuti.

Blind test: tko ima najbolju low light kameru? vivo X90 Pro, iPhone 14 Pro, Samsung S23 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Huawei P60 Pro ili Honor Magic 5 Pro?

Sve što se do sada gledali na HBO Max i dalje će biti dostupno i nalazit će se unutar „Max” streaming platforme. Znači ako će vaše lozinke i korisnička imena i dalje „raditi” na Max platformi.

tekst11naslovna

Sam proces “prelaska” proći će vrlo jednostavno za korisnike. Oni će na svojim uređajima (kada Max bude dostupan u njihovoj regiji) dobiti obavijest o dostupnosti nadogradnje. Te će time HBO Max jednostavno postati “Max” i sve će i dalje raditi bez ikakvih poteškoća.

Priča o Huawei P60 Pro, OLED ekranu i Kunlun zaštitnom staklu

O podizanju cijene za sada nema riječi no navedeno je kako je Max svojim dolaskom doveo i još jedan „premium” paket po cijeni od 19,99$ – oni to nazivaju „Ultimate”.

tekst1sl2 3

Gdje se može naći preko 1000 filmova, serija i televizijskih emisija u 4K kvaliteti. Od nekih pogodnosti koje „Max” streaming platforma sa sobom donosi je 4K sadržaj, podrška za Dolby Vision i Dolby Atmos te HDR 10 kvalitetu prikaza.

Instagram stvara konkurenta Twitter-u – pokreće novu aplikaciju

Ističe se kako će određeni sadržaj biti dostupan i pri načinu izvođenja u 60fps-a. Naravno ne smijemo zaboraviti kako je za sve ove „pogodnosti” prilikom konzumiranja „Max” streaming platforme potrebno imati (ponajprije) stabilnu internetsku vezu – za što je kod nas Hrvata to nama „problemčić”.

tekst1naslovna 3

Naravno šalu na stranu veselimo se kako je „Max” jednostavno nadograđeni HBO Max. E sada ono što će začuditi mnogi. No mi smo o tome već pisali i o članku prije.

ChatGPT došao na iOS i Android

A dotiče se dolaska Max platforme. Još smo tada rekli kako će Max streaming platforma biti dostupna u ljeti 2023. no u početku isključivo za Američko tržište.

tekst1sl1 1

Što se sada pokazalo i točnim. Dakle za sada je „Max” streaming platforma isključivo dostupna na Američkom tlu a kada će biti dostupna na globalnoj razini za sada (nažalost) nije poznato.

Canon ulazi na tržište pametnih telefona

Neki izvori pak navode kako će Latinska Amerika „Max” platformu dobiti ove jeseni, dok će Europa, Azija i druge „regije” sve pogodnosti „Max” platforme iskusiti tek negdje početkom 2024. godine.

Najčitanije