Banner
tekst1naslovna 9

Motorola Razr 40 – certifikati, renderi i pogled na neke značajke

Tvornički broj modela bit će XT2323-3 te se o ovom modelu do sada nije znalo previše toga. Ovo kažemo namjerno jer niti jedna značajka do sada nije bila poznata i nije dospjela u javnost.

Moramo biti iskreni i reći kako se napokon radujemo dotaknuti se još jednom nadolazećeg sklopivog Motorola pametnog telefona. Zasigurno pogađate riječ je o Motorola Razr 40 modelu.

Apple WWDC 2023. (05.06. – 09.06.) – što očekivati i gdje pratiti?

Odnosno „mlađem bratu” onog jačeg i „starijeg” Razr 40 Ultra o kojem smo već nekoliko puta imali prilike pisati na našim stranicama. Danas se ipak želimo usredotočiti i nešto više reći o nadolazećem Motorola Razr 40 modelu telefona.

Tvornički broj modela bit će XT2323-3 te se o ovom modelu do sada nije znalo previše toga. Ovo kažemo namjerno jer niti jedna značajka do sada nije bila poznata i nije dospjela u javnost. Za razliku od „jačeg” modela Razr 40 Ultra.

Motorola Razr 40 Ultra – prikaz vrhunskog izgleda uz sve značajke

Ne znamo dali je to Motorola radila namjerno ili ne da se podigne „bura” oko jačeg i sposobnijeg modela. No ostavimo se mi glasina i posvetimo se značajkama Razr 40 modela.

Ističe se kako će on biti pokretan Snapdragon 7 Gen 1 čipom te 12GB radnom memorijom. Ali se navodi kako će u opticaju biti i model sa 8GB radne memorije.

A1 ponovno po džepu udara građane – ostali operateri čekaju „pravi trenutak”

Motorola Razr 40 imat će 33W brzo punjenje kao i „stariji brat”, Motorola Razr 40 Ultra. Otprilike ovo su za sada sve značajke koje se dotiču Motorola Razr 40 modela.

U usporedbi s Motorola Razr 40 Ultra – jači će model biti pokretan Snapdragon 8+ Gen 1 čipom kao i 12GB radnom memorijom a tu naravno ne smijemo zaboraviti niti glavnu kameru od 12MP te ultraširoku kameru od 13MP.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic – renderi prikazuju rotirajući okvir

Oba modela bit će pokretana Android 13 mobilnom platformom. Na prvim benchmark rezultatima Motorola Razr 40 postiže rezultat od 1019 (Single-core) te 2545 (Multi-core).

Snapdragon 8+ Gen 2 uskoro bi mogao debitirati sa Kineskim modelima

Cijenovno će Motorola Razr 40 biti 300€ jeftinija u odnosu na „Ultra” model, što iznosi nekih 899€. Osim nekoliko specifikacija u nastavku vam donosimo i pogled na rendere nadolazećeg modela.

tekst1sl5 1

Koji će naravno tržištu biti predstavljen 01.06.2023. isto kada i Motorola Razr 40 Ultra model. Ako još niste svakako „bacite pogled” i na dosadašnje članke vezane uz Motorola Razr 40 Ultra model telefona.

HBO Max od sada je samo „Max”

O njemu smo više puta pisali i doticali se na našim stranicama. Naravno dovoljno je u našu tražilicu upisati „Motorola Razr 40 Ultra” i na uvid ćete dobiti sve člane koji se dotiču ovog „flagship” modela nadolazećeg pametnog telefona.

tekst1sl8

Do samog predstavljanja ostalo je još nekoliko dana a mi se radujemo što ćemo nakon predstavljanja o svemu više imati prilike reći i naravno sve to potkrijepiti kvalitetnim fotografijama.

Najčitanije