huawei
GG

Nova generacija DualSense V2 kontrolera donosi revolucionarno trajanje baterije

DualSense V2 donosi duplo više autonomiju baterije ali i potpuno isti dizajn kao kod aktualnog modela.

Android 15: Prvi pogled donosi povratak widgeta na zaključani zaslon

Uzbudljive vijesti stigle su iz kanadskog ogranka Best Buya, gdje je nedavno predstavljen najnoviji DualSense V2 kontroler tvrtke Sony. Ovo dugoočekivano ažuriranje kontrolera donosi značajno poboljšanje u trajanju baterije, čineći igračko iskustvo još ugodnijim i praktičnijim.

Honor Magic6 i Magic6 Pro – predstavljeni

Iako prve slike DualSense V2 kontrolera ne otkrivaju značajne promjene u dizajnu, specifikacije su ono što čini ovaj kontroler istinski impresivnim.

1 25

Prema službenim informacijama, DualSense V2 sada ima nevjerojatnih 12 sati autonomije, naspram skromnih 5 sati koje pružaju trenutni DualSense kontroleri. Ovo je izniman napredak koji će zasigurno obradovati ljubitelje igara koji su često suočeni s potrebom za punjenjem svojih kontrolera.

Poco X6 i X6 Pro – predstavljeni

Jedna od ključnih karakteristika koja ostaje nepromijenjena je ugrađeni mikrofon, omogućujući igračima jednostavno komuniciranje tijekom igre.

2 26

Dodirni okidači, priključak za slušalice, touchpad – sve te značajke ostaju prisutne i neizmijenjene, čime se osigurava kontinuitet iskustva s prethodnom generacijom kontrolera.

PlayStation 5 prodan u 50 milijuna primjeraka – time postao prodavaniji od Xbox-a

Ono što dodatno oduševljava ljubitelje igara je činjenica da se nova autonomija baterije postiže bez žrtvovanja drugih karakteristika. DualSense V2 zadržava sve inovacije koje su ga činile popularnim među igračima, pružajući istovremeno izuzetnu trajnost.

3 20

Cijena ovog ažuriranog kontrolera postavljena je na 90 CAD, što je otprilike 67 USD – ista cijena kao i trenutni model. Ova cjenovna politika omogućava igračima da unaprijede svoje iskustvo bez potrebe za dodatnim financijskim izdacima.

Spekulacije o PlayStation 5 Pro: Hoće li poboljšane performanse opravdati moguće povećanje cijene?

Unatoč uzbuđenju koje je prouzrokovalo pojavljivanje DualSense V2 kontrolera na Best Buyu, čini se da naručivanje još uvijek nije dostupno.

nn112

Moguće je da će biti potrebno malo strpljenja prije nego što ljubitelji igara mogu doista posjedovati ove ažurirane kontrolere, budući da se čini da je Best Buy još uvijek u fazi pripreme za puštanje proizvoda u prodaju.

Microsoft „slučajno” naveo godinu izlaska PlayStation-a 6?

DualSense V2 kontroler predstavlja veliki korak naprijed za svijet gaminga, nudeći impresivno trajanje baterije koje će zadovoljiti i najzahtjevnije igrače.

Apple: osnovni modeli iPhone-a neće dolaziti s lanjskim procesorima

Iako čekanje na njegovo stvarno lansiranje može biti izazov, vjerujemo da će ovo ažuriranje biti vrijedno čekanja, pridonoseći unapređenju iskustva svih ljubitelja PlayStation igara.

Najčitanije