Banner
P60
Huawei P60

Krenuo je Huawei XMAGE Awards, možete osvojiti lijepe nagrade

Huawei već šest godina nagrađuje fotografske radove diljem svijeta. Ove godine Huawei XMAGE Awards je raspisan u 170 zemalja. Evo detalja

Huawei i ove godine održava HUAWEI XMAGE Awards natjecanje koje nagrađuje najbolje fotografske radove diljem svijeta. Od 7. travnja službeno su otvorene prijave te korisnici diljem svijeta, uključujući i Hrvatske, mogu prijaviti svoje radove.

Ovogodišnje natjecanje slavi inspiraciju i kreativnost prikazanu na fotografijama i videozapisima korisnika Huawei uređaja iz cijelog svijeta.

Počevši od 2017. godine, korisnici iz više od 170 zemalja i regija sudjelovali su u ovom natjecanju, što je do danas akumuliralo s gotovo 4 milijuna prijava pojedinaca i radova.

Te impresivne brojke samo potvrđuju da je HUAWEI XMAGE natjecanje stvorilo vlastitu kulturnu oazu koja vjerno bilježi i prenosi djeliće ljudske povijesti iz perspektive različitih ljudi diljem svijeta.

Huawei XMAGE Awards 2023

Fotografiraj i inspiriraj: Novi smjer Huawei XMAGE Awards natjecanja

Ovogodišnje XMAGE Awards natjecanje želi nadahnuti fotografe iz različitih dijelova svijeta – bez obzira bili oni amateri ili profesionalci – da potraže novu dozu inspiraciju u svojim fotografijama i radovima.

Korisnici Huawei pametnih telefona dobivaju priliku sami vlastitim stvaranjem postati kreatori i pioniri u svom osobnom fotografskom stilu i iskoristiti sve nalete inspiracije, bez obzira na lokaciju i vrijeme.

XMAGE Awards nazvano je po Huaweijevoj diviziji posvećenoj istraživanju i razvoju mobilne fotografije, predstavljajući logični iskorak i kontinuirani napredak te predanost koja globalnim potrošačima pruža jedinstveno, izvanredno i radosno iskustvo mobilne fotografije.

Lansirana 2022., divizija XMAGE fokusirana je na  razvoj optičkih sustava, mehaničke strukture, tehnologije snimanja i obrada slike u fotografiji. Sva navedena četiri stupa XMAGE-a čine načela Huaweijeve nove i nadolazeće tehnologije kamera pametnih telefona, kao što je najnovija kamera s ultra otvorom blende na modelu Mate 50 Pro i telefoto kamera s ultra osvjetljenjem koja dolazi uskoro s modelom P60 Pro.

tekst2naslovna 1

Nova kategorija –  Noćna šetnja nagrađuje sve uratke snimljene u noćnim uvjetima

Ovogodišnje natjecanje naglašava važnost jasnih kreativnih smjernica i inspiracija kroz sljedeće kategorije: Noćna šetnja, Portret, Umjetnost i moda, Outdoor, Hello Life, Storyboard, Action i Storytelling.

Među njima, Night Walk ili Noćna šetnja je najnovija dodana kategorija, koja potiče korisnike da fotografiraju skrivene i zadivljujuće motive noćnog života i izlazaka, koristeći niz značajki vodećih mobilnih kamera Huawei uređaja.

Atraktivne nagrade, nova postava sudaca i druge informacije o natjecanju

Ove će se godine tijekom XMAGE Awards natjecanja dodijeliti 3 velike nagrade, 24 nagrade za pobjednike u kategoriji, 27 nagrada za drugoplasirane natjecatelje, te 5 počasnih pohvalnica.

HuaweiMWC23 022523 195214 CI19930

U natjecanje je uključena i nova postava sudaca. Pet renomiranih profesionalnih sudaca s različitim profesionalnim perspektivama i iskustvom – Chen Xiaobo, potpredsjednik Kineske udruge fotografa; kineski modni fotograf Pei Tongtong; portugalski pejzažni fotograf Jose Ramos; australska portretna fotografkinja Jessica Hromas; i Li Changzhu, potpredsjednik Odjela marketinga potrošačke strategije u HUAWEI Consumer Business Group, donositi će one glavne odluke vezane za ocjenjivanje i nagrađivanje prijavljenih radova.

Podnošenje prijava za XMAGE Awards natjecanje natjecanje završit će u 23:59 sati 15. kolovoza 2023.

Korisnici mogu posjetiti objedinjeni globalni kanal za prijavu putem XMAGE Awards 2023. kako bi se prijavili. Prijavljeni radovi moraju biti fotografije ili video zapisi snimljeni Huawei pametnim telefonom, a nema ograničenja u pogledu starosti ili modela Huawei uređaja.

Za više informacija i uvjete natječaja, kao i prijavu, posjetite web stranicu natjecanja.

Najčitanije