Banner
huawei watch gt4

Huawei predstavio Watch GT 4

Huawei je na launch eventu u Barceloni predstavio Watch GT 4 u dvije veličine. Očekivano, radi se o vrlo atraktivnim pametnim satovima nakrcanim sportskim i zdrastvenim mogućnostimaaprednih nosivih pametnih uređaja

Huawei je danas u Barceloni predstavio strategiju nosivih uređaja, otkrivajući svoje sljedeće razvojne korake unutar industrije nosivih pametnih uređaja, te je lansirao nove proizvode.

Kompanija je predstavila i novi stilski pristup pametnim satovima koji sad pod novim dizajnerskim smjerom nazvanim „Fashion Forward”, donose još veću integraciju tehnologije i mode.

huawei watch gt4 customized watch face bg@2x

Ovim zaokretom Huawei otkriva ambiciju revolucioniranja industrije nosivih uređaja besprijekornim spajanjem vrhunske tehnologije, modernog dizajna i zdravstvenih značajki, fokusa usmjerenog na zadovoljstvo korisnika.

Na taj način, smanjujući stilske razlike između klasičnih satova i tehnologije, Huawei stvara nove standarde u industriji , predstavljajući ultimativne korisne gadgete koji postaju suputnici za suvremeni stil života.

Tijekom eventa launcha, Huawei je predstavio paket nadolazećih inovativnih i vrhunskih uređaja, uključujući HUAWEI WATCH GT 4 – najnoviji dodatak popularnoj seriji pametnih satova, HUAWEI FreeBuds Pro 3 – visokokvalitetne TWS slušalice, elegantne i udobne pametne naočale HUAWEI Eyewear II, vrhunski HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition, prvi zlatni pametni sat, kao i potpuno nove HUAWEI MatePad tablete s PaperMatte nadogradnjama.

huawei watch gt 4

AMBICIJA I FOKUS NA RAZVOJ DIZAJNA, ZDRAVSTVENIH I SPORTSKIH ZNAČAJKI

Huawei želi osnažiti korisnike u personalizaciji svog zdravstvenog i sportskog putovanja bez kompromitiranja stila, što donosi nove početke za poslovanje branda unutar sektora nosivih pametnih uređaja.

Huawei će u budućnosti u razvoju uređaja integrirati svoje tri glavne konkurentske prednosti: revolucionarnu tehnologiju razvoja hardvera, novo nadograđenu platformu softverskog algoritma i sveobuhvatnije digitalne zdravstvene usluge.

Crpeći znanje iz desetljeća razvoja inovativne tehnologije, jedinstvene estetike i vrhunske izrade, Huawei postavlja nova mjerila u sektoru.

Prisutnost tvrtke na međunarodnom tržištu vrhunske nosive pametne opreme pojačana je strateškim ulaganjima i stvaranjem partnerstva s globalnim ekosustavom kako bi potrošačima diljem svijeta pružili personalizirano sportsko i zdravstveno iskustvo.

Od ulaska u sektor nosivih uređaja prije 10 godina, Huawei je bio pionir u praćenju zdravstvenih parametara sportaša, rješavajući izazove u trajanju baterije, preciznosti mjerenja funkcija i udobnosti.

Što se tiče dizajna, Huawei je predan kontinuiranom razvoju kako bi uključio inovativne materijale i ponudio mnoštvo mogućnosti personalizacije uređaja kako bi omogućio da svaki od odabranih uređaja nadopunjuje jedinstveni stil korisnika.

Vezano za zdravstvene značajke, Huawei razumije da je zdravlje u stalnom fokusu  i posvećuje se inovacijama kako bi korisnicima omogućio veću kontrolu nad svojim zdravstvenim stanjem.

Huawei kontinuirano surađuje s akademskim i industrijskim partnerima, osiguravajući da zdravstveni podaci koje korisnici primaju od Huawei pametnih nosivih uređaja nisu samo točni, već i analitički korisni u dijagnostici.

Na kraju, Huawei donosi sve veću dostupnost sporta i fitness disciplina, bez obzira govorimo li o profesionalnim sportašima ili rekreativnim početnicima.

Huawei nosivi uređaji dizajnirani su kako bi boravak u pokretu učinili pristupačnim i ugodnim te s pionirskim značajkama kao što je znanstveno utemeljen sustav HUAWEI TruSportTM, nosive uređaje pretvara u osobne trenere na zapešću.

VELIKO OTKRIVANJE SLJEDEĆE GENERACIJE NOSIVIH PAMETNIH UREĐAJA

Huawei strateške promjene najavljuje lansiranjem elegantnih flagship  pametnih satova HUAWEI WATCH GT 4 i HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition te potpuno novih TWS slušalica HUAWEI FreeBuds Pro 3, kao inicijalnih pametnih uređaja koji postavljaju novu paradigmu u estetici nosivih uređaja.

Serija HUAWEI WATCH GT 4 posljednja je generacija vodeće serije WATCH GT koja donosi poboljšane značajke dizajna sa snažnim zdravstvenim i fitness funkcijama.

huawei watch gt4

Lansirani satovi dolaze u veličinama od 46 mm i 41 mm i  označavaju hrabar modni korak naprijed u odnosu na klasični dizajn serije GT, uvodeći inventivne elemente dizajna, ali i zadržavajući modernu geometrijsku estetiku svojih prethodnika.

Serija transformira poimanje fitness značajki pametnog sata, uvodeći poboljšane prstenove za aktivnosti i predstavljajući potpuno novu aplikaciju Stay Fit i nadograđeno GNSS praćenje poboljšano s novim TruSeen™ 5.5+ . Nadogradnja dodatno donosi poboljšanu točnost mjerenja zdravstvenih metrika pokretanu umjetnom inteligencijom, potičući svakog korisnika na bolju brigu o sebi.

HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition prvi je zlatni pametni sat branda koji dolazi sa zlatnim okvirom, zlatnom krunom s 3D trapezoidnim uzorcima izrezbarenim postupkom graviranja dijamantnim rezom, kao i zlatnim PVD titanijskim remenom s podesivom leptir kopčom, predstavljajući slojeviti i jedinstveni vizualni efekt koji satu daje privlačan, ali nenametljiv izgled.

huawei watch gt4 3

HUAWEI FreeBuds Pro 3 TWS slušalice kombiniraju uravnoteženu estetiku dizajna s vodećom audio tehnologijom u klasi, poboljšavajući glazbeno iskustvo zahtjevnijim korisnicima, naviknutim na sofisticirane uređaje. Slušalice donose jednodijelno glatko stakleno kućište izrađeno od nano obrađenog staklenog materijala, zajedno s dvostrukim Ultra-hearing driverom za jasnije visoke tonove te nadograđeni Triple Adaptive EQ za autentičnu kvalitetu zvuka.

Osim toga, na eventu su lansirane potpuno nove pametne naočale –  HUAWEI Eyewear II, koje nude uravnoteženu estetiku dizajna s vodećom audio tehnologijom u klasi, kao i HUAWEI PaperMatte tablet koji donosi taktilno i papirnato iskustvo gledanja zaslona.

SIR MO FARAH I PAMELA REIF NOVI SU AMBASADORI HUAWEI NOSIVIH PAMETNIH UREĐAJA

Pamela Reif – poznata globalna influencerica u sektoru fitnessa i wellnessa, kao i osvajač olimpijske, svjetske i europske zlatne medalje – Sir Mo Farah, postali su novoimenovani Huawei ambasadori linija pametnih nosivih uređaja.

huawei watch gt4 2

“Nevjerojatno je pomisliti da smo i Huawei i ja krenuli na svoja fitness putovanja u isto vrijeme. U deset godina otkako sam počela raditi kao profesionalni fitness trener, tehnologija je odigrala iznimno značajnu ulogu u pomoći ljudima da žive zdravije”, rekla je Pamela, “Huawei je predvodnik inovacija, ali to čini na stvarno cool način. Uzbuđena sam što sam dio ove budućnosti i na šire.”

Uključivanjem najnovijih nosivih uređaja u svoju rutinu vježbanja, uključujući HUAWEI WATCH GT 4 seriju i HUAWEI WATCH Ultimate, obje su sportske ikone uspjele podići svoju učinkovitost vježbanja i bolje razumjeti svoje zdravstveno stanje, istovremeno unoseći stil i modu u svoj dnevni look.

huawei watch gt4

Sir Mo Farah je rekao: “Uvidi koje smo moj trenerski tim i ja uspjeli izvući iz ovih satova pokazali su se neprocjenjivima dok sam se natjecao na najvišoj razini. Dok prelazim s profesionalnog trčanja na ležerniji stil života, uzbuđen sam što ću istražiti što život nudi izvan staze noseći satove za svakodnevne aktivnosti i kao modni dodatak. Tu Huawei satovi zaista blistaju. Izgledaju jednako dobro kao što rade.”

Huawei s uzbuđenjem najavljuje niz programa fitness treninga kreiranih zajedno s Pamelom Reif, dostupnih isključivo putem aplikacije Huawei Health. Oni će uključivati neke od Pamelinih najpoznatijih treninga, posebno prilagođenih kako bi sudionicima omogućili da maksimalno iskoriste svoje fitness i zdravstvene značajke pametnih satova.

CIJENE

  • HUAWEI WATCH GT 4 46 mm : Metal 399 eur, Black Rubber 279 eur, Rainforest Green 299 eur
  • HUAWEI WATCH GT 4 41 mm – Gold Milanese 349 eur, White Leather 279 eur, Two Tone metal 399 eur
  • HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition – 2999 eur
  • HUAWEI FreeBuds Pro 3 – 199 eur
  • HUAWEI MatePad 11,5-inčni PaperMatte Edition – 499 eur
Najčitanije