Banner
2 【GWR Logo】Behind the Scene Updated

HONOR Magic5 Pro i Guinness World Records

Ne, nije Honor Magic5 Pro dobio Guinness World Records nagradu za kameru - jer to ne postoji. No ako se prisjetimo koliko je dugo Magic4 Ultimate sjedio na vrhu DxOMark ljestvice najboljih kamera u 2022. godini, sa zanimanjem čekamo nasljednika...

Honor Magic5 Pro će biti opremljen 1″ Sony IMX 989 senzorom, i za očekivati je da će biti ozbiljan pretendend za titulu najbolje kamere na mobitelu u 2023. godinu.

Dok čekamo službeno predstavljanje, Honor podgrijava atmosferu, pa tako treba gledati i ovu vijest.

1 【Logo】Key Visual Updated

HONOR se udružio s Guinnessovom knjigom rekorda kako bi uz košarkaša koji je istovremeno oborio svjetski rekord, premijerno predstavio novu kameru pametnog telefona HONOR Magic5 Pro prije službene svjetske premijere za dva tjedna u Barceloni.

Pogledajte što je snimila AI kamera telefona HONOR Magic5 Pro, koji je savršeno uhvatio najbolji trenutak sportaša u pokretu, dok je druga fotografija ona „iza scene“ i prikazuje kako je HONOR Magic5 Pro uhvatio taj trenutak.

HONOR Magic5 Pro unijet će sjajne inovacije u fotografiranje, a prikazano je samo mali dio mogućnosti njegove kamere. Svjetska
premijera pametnog telefona HONOR Magic5 Pro održat će se 27. veljače 2023. na MWC sajmu u Barceloni.

Najčitanije