Banner
tekst2naslovna 1

Honor Magic V2 na Europsko će tržište brže od Magic Vs modela telefona

Naime istaknuto je kako će Honor Magic V2 na Europsko tržište doći prije u odnosu na Honor Magic Vs.

Na našim smo stranicama nedavno isticali kako Honor predstavlja Magic V2 pametni telefon. Čak smo podijeliti svaka i prve „fotke uživo”. Predstavljanje se održalo a ono što je sada došlo u javnost, svakako će vas zanimati.

Apple Watch Ultra 2 imati će 3D štampane dijelove – stiže ove godine

Naime istaknuto je kako će Honor Magic V2 na Europsko tržište doći prije u odnosu na Honor Magic Vs. Dakako prema riječima CEO-a Honora, Georgea Zhao, Honor čini sve kako bi držao korak s ubrzanim korakom i trendovima pametnih telefona.

tekst2sl1 5

Zhaoa kazuje kako vjeruje da je tržište pametnih telefona na prekretnici, posebice kada se dotičemo sklopivih telefona. Prilikom kreiranja Honor Magic V2 modela tvrtka se držala nekih smjernica i slušala „glasove” korisnika.

Samsung Galaxy S24 serija dobiva jaču brzinu punjenja (65W) – razlog jesu drugačije baterije

Naime Honor Magic V2 donosi veličinu „običnog mobitela” kada je zatvore a nudi korisniku veliki i vrhunski zaslon kada se otvori (čime dimenzije prerastaju u dimenzije omanjeg tableta s veličinom zaslona od 7,92”).

tekst2sl2 5

Honor Magic V2 je ispod 10 mm debljine kada je zatvoren (malo više za varijantu sa staklenom pozadinom) i samo je 156,7 x 74,1 mm visok i širok, što ga čini malo kraćim i užim od Galaxy S23+, na primjer.

Android: Obrišite ove dvije aplikacije – podatci se šalju Kini !

Također je prilično lagan s 231 g (lakši je od iPhonea 14 Pro Max, tvrtka rado ističe). Ipak, nije bilo lako doći do ove točke, budući da je za razvoj svih dodatnih dijelova potrebno više vremena i truda, a prve dvije generacije Honor sklopivih uređaja izgubile su novac zbog visokih troškova istraživanja i razvoja.

tekst2sl3 4

Tvrtka je bila sretna da pojede gubitak kako bi održala razumne cijene i privukla bazu obožavatelja, omogućujući sklopivim telefonima da jednog dana zamijene barske telefone.

Honor Magic V2 na fotografijama

Usput, razlog zašto su cijene u Europi više od onih u Kini je ono što biste očekivali – to je kombinacija uvoznih poreza, lokalnog PDV-a i režijskih troškova u distribucijskom kanalu.

tekst2sl4 3

Ipak, Honor još uvijek smatra da su njegove cijene konkurentne. Govoreći o Europi, Magic Vs je počeo s prodajom u Kini krajem prosinca prošle godine, ali je lansiranje na zapadu bilo krajem veljače ove godine.

Google Bard AI – sada ima podršku za nove jezike među kojima je i Hrvatski

Nakon što je vidio pozitivan prijem svojih globalnih partnera, Honor radi na širenju novog Magic V2 na više tržišta brže nego što je to učinio s Vs.

tekst2sl4 1

Tvrtka Europu smatra svojim drugim domaćim tržištem i želi konkurirati Appleu i Samsungu u premium segmentu. Međutim, prisutnost samo na mreži neće biti dovoljna jer druga dva imaju pristup širokim maloprodajnim mrežama.

Samsung Galaxy S23 FE – ponavlja greške svojih predaka

Dakle, Honor se širi na nova tržišta, no čini to sporo i postojano kako bi osigurao da stvari budu ispravne. Ovaj pristup se isplati i Honorova globalna prodaja već je premašila onu iz 2022., tako da tvrtka očekuje rast od preko 100% ove godine.

Svakako se radujemo Europskom predstavljanju Honor Magic V2 sklopivog pametnog telefona, nakon čega ćemo s vama podijeliti naše utiske.

Najčitanije