Banner
1 12

HMD Pulse 6,56″ IPS LCD zaslon i 5,000mAh baterija

Ovo je prvi model telefona tvrtke HMD.

HMD Global nastavlja proizvoditi mobilne uređaje pod brendom Nokia, ali planira i proširiti svoju ponudu s vlastitim brendom za buduće modele. Jedan od nadolazećih uređaja pod brendom HMD je model Pulse, za koji postoje spekulativni renderi koje je objavio @OnLeaks.

Prvi pogled na HMD mobitele (Pulse i Legend), stižu na ljeto

Model Pulse će, prema dostupnim informacijama, biti opremljen 6,56-inčnim IPS LCD zaslonom s HD+ rezolucijom i tankim rubovima. Prethodno procurjeli podaci ukazuju na to da će uređaj pokretati Unisoc T606 čipset uz opcije od 4 ili 8 GB RAM-a te će raditi na operacijskom sustavu Android 14.

Novi detalji otkriveni u curenju podataka uključuju 13MP stražnju kameru opremljenu modernim AI funkcijama za poboljšanje fotografiranja te bateriju kapaciteta 5000 mAh, što bi trebalo osigurati izvrsnu autonomiju uređaja.

HMD donosi vlastite pametne telefone među kojima se ističe Barbie preklopni model

Zanimljivo je da će HMD Pulse biti dio šire serije uređaja, uključujući modele Pulse+ i Pulse Pro, koji su također u razvoju. Svaki od ovih modela bit će dostupan u nekoliko boja, uključujući plavu, crnu i ružičastu, što su boje vidljive na dostupnim renderima.

Dizajn ovog modela slijedi estetiku ranijih Nokia uređaja, primjerice Nokia C32, što sugerira da će HMD nastaviti s dizajnerskim nasljeđem Nokia brenda.

HMD Global ide ka razvoju vlastitog modela pametnog telefona – Nokijin kraj?

Premda konkretni datum lansiranja još nije potvrđen, pretpostavlja se da bi serija Pulse mogla biti predstavljena već u srpnju, s očekivanjima da će se prvo pojaviti na indijskom tržištu.

Osim serije Pulse, HMD Global priprema i lansiranje druge serije pod nazivom Legend, koja će uključivati modele Legend, Legend+ i Legend Pro. Prema planovima, obje serije bi mogle biti lansirane u istom mjesecu, zajedno s još jednim zanimljivim modelom označenim kao Barbie.

Planovi HMD-a za nadolazeće mjesecu su ambiciozni i pokazuju nastojanje kompanije da se istakne na konkurentnom tržištu mobilnih uređaja, oslanjajući se na povijesni uspjeh Nokia brenda te istražujući nove mogućnosti pod vlastitom markom.

Time HMD Global ne samo da revitalizira klasični Nokia brend, već i širi svoj portfolio s inovativnim proizvodima koji ciljaju na različite segmente tržišta.

Najčitanije