huawei
8 8
HMD#

HMD donosi vlastite pametne telefone među kojima se ističe Barbie preklopni model

Nokia je mrtva ali zato HMD tržištu donosi vlastitu liniju pametnih telefona i jedan za ljubitelje Barbie lutke!

HMD zapravo nije predstavio nijedan novi uređaj na MWC 2024, ali je oduševio svoje poklonike nekoliko uzbudljivim informacijama o budućim planovima.

Xiaomi na MWC-u predstavio seriju Xiaomi 14 s Leica optikom, preorder kreće od sutra!

Prva u nizu je suradnja s poznatom tvrtkom Mattel. Ovo partnerstvo rezultirat će izdavanjem novog preklopnog telefona inspiriranog Barbie temom, koji će se na tržištu pojaviti u srpnju.

Detalji o ovom Barbie telefonu još su skriveni u tajanstvenosti, osim očiglednog – bit će ružičaste boje. HMD naglašava da će ovaj uređaj biti “retro telefon s modernim značajkama”, neće imati sklopivi zaslon kao neki drugi moderni preklopni uređaji.

Xiaomi predstavio nove pametne satove

Osim Barbie telefona, HMD je otkrio i nekoliko detalja o svojoj planiranoj budućnosti s brendom Nokia. Unatoč ranijim spekulacijama o udaljavanju od ovog brenda, HMD je na MWC 2024 događaju dao mješovite signale.

U priopćenju za javnost navode da će “Nokia telefoni i dalje biti prisutni…”, što sugerira da se nećemo potpuno oprostiti s ovim ikoničnim imenom.

OnePlus Watch 2: FCC Potvrđuje neviđeno trajanje baterije i ključne specifikacije

A kao dokaz da je Nokia i dalje u igri, HMD je najavio barem jedan novi Nokia uređaj koji stiže u svibnju 2024. Prema pikseliziranoj slici koja je objavljena, izgleda da će to biti žuti uređaj s retro dizajnom, podsjećajući na popularne “čokoladice” iz prošlosti.

6 13

I dok je Barbie telefon i povratak Nokie uzbudljiv, HMD ne zaustavlja svoj zamah. U srpnju planira lansirati dva nova pametna telefona pod svojim vlastitim brendom. Za sada, detalji o tim uređajima još su tajnoviti, ostavljajući nas u nadi iščekivanja.

Samsung predstavio Galaxy Ring na MWC 2024. sajmu

Ovaj potez HMD-a prema raznovrsnosti partnerstava i proširenju svoje linije proizvoda jasno ukazuje na ambiciozne planove tvrtke za budućnost.

Suradnja s Mattelom pokazuje želju za inovacijama i kreativnim pristupom, dok najava novih Nokia uređaja naglašava važnost održavanja veze s poviješću i tradicijom.

Samsung Galaxy Z Fold 6 donosi tanji okvir od Titana i Snapdragon 8 Gen 3 čip

Istovremeno, lansiranje vlastitih pametnih telefona sugerira da HMD želi zadržati kontrolu nad svojom markom i eksperimentirati s vlastitim idejama.

U konačnici, iako nismo dobili konkretnu demonstraciju novih uređaja na MWC 2024, HMD nas je zainteresirao za ono što dolazi. Njihova strategija kombiniranja nostalgičnih elemenata s modernim tehnologijama obećava uzbudljivu budućnost za ljubitelje mobilnih uređaja diljem svijeta.

Najčitanije