Banner
3 32
HMD#

Prvi pogled na HMD mobitele (Pulse i Legend), stižu na ljeto

HMD priprema novu seriju svojih telefona, uključujući modele Pulse i Legend, sa specifikacijama poput Unisoc T606 SoC, 6GB RAM-a, 128GB prostora za pohranu i različitim bojama, uz dodatak dual-port zidnog punjača od 30 W po cijeni od 25 eura.

Imamo informacije o nadolazećim HMD-ovim telefonima vlastite marke, zahvaljujući popisima finskih trgovaca. HMD radi na novoj seriji telefona nazvanoj Pulse, koja će obuhvatiti modele HMD Pulse, HMD Pulse+ i HMD Pulse Pro.

HMD donosi vlastite pametne telefone među kojima se ističe Barbie preklopni model

Prema navodima, HMD Pulse će biti opremljen Unisoc T606 SoC, 4GB do 8GB RAM-a te će pokretati Android 14 operativni sustav.

4 25
HMD#

HMD Pulse+ će se istaknuti s 6GB RAM-a, 128GB interne pohrane te 6,56-inčnim zaslonom. Očekuje se da će biti dostupan u ponoćno plavoj boji. S druge strane, HMD Pulse Pro će biti dostupan u konfiguraciji 6/128GB i tri različite boje – Twilight Purple, Black Ocean i Glacier Green.

HMD Global ide ka razvoju vlastitog modela pametnog telefona – Nokijin kraj?

HMD također radi na još tri telefona pod nazivom HMD Legend, Legend+ i Legend Pro. Postoje naznake da bi ti modeli mogli biti dostupni u srpnju, možda istovremeno s linijom Pulse.

5 16
HMD#

Osim toga, HMD razvija dual port zidni punjač snage 30 W, koji će biti crne boje i bit će dostupan po cijeni od 25 eura.

Najčitanije