Banner
tekst1naslovna1

Google Pixel Fold – snimljen uživo

Google Pixel Fold "uhvaćen je" u podzemnoj željeznici. Predstavljanje se očekuje na Google I/O konferenciji koja započinje 10.05.2023.

Je l’ se sjećate kada smo pisali o Pixel Watch pametnom satu i kada je isti taj sat slučajno ostao u kafiću (na stolu).Čini se kako se povijest ponavlja ali ovoga puta nije riječ o pametnom satu već se radi i nadolazećem sklopivom telefonu iz Google-a.

PlayStation 6 dolazi 2027. – donoseći početak „kraja” kultne konzole

Naravno zasigurno i sami pogađate, riječ je o Pixel Fold modelu a upravo taj model „uhvaćen je uživo” kako ga netko koristi na Američkim ulicama.

tekst1sl1 6

Točnije nije riječ o ulicama već je primijećen u Američkog podzemnoj željeznici. Onaj koji ga je koristio vozio se linijom podzemne i tijekom vožnje sasvim bezbrižno koristio svoj Google Pixel Fold.

Huawei osvojio 16 nagrada na MWC Barcelona 2023.

Dakako radi se o prototipu odnosno testnom primjerku. Aktualne glasine ističu kako će Google Pixel Fold prema dizajnerskim smjernicama biti vrlo sličan Oppo Find N2 modelu.

tekst1sl2 4

Odnosno sa sobom će donositi kompaktni prednje zaslon i veliki unutrašnji zaslon. Kada se već dotičemo zaslona ona slobodno možemo reći kako će dimenzije vanjskog zaslona biti 5,78”, dok je unutrašnji zaslon raspolagati s veličinom od 7,57”.

Google Pixel Fold biti će ljutiti rival Samsung Galaxy Z Fold 5 modelu

Oba zaslona proizvodit će Samsung. Već smo ranije na našim stranicama spominjali ovaj sklopivi pametni telefon te smo govorili kako se on na tržištu očekuje negdje u svibnju 2023.

tekst1sl3 3

Što bi se svakako poklopilo s datumom Google I/0 konferencije koja se održava 10.05.2023. Upravo bi na ovoj konferenciji trebali ugledati predstavljanje prvog sklopivog pametnog telefona iz okrilja Google-a te bi nedugo zatim i na policama trgovina ovaj Google Pixel Fold trebao pristići.

Google Pixel Fold – prikazan na renderima, tržište ga očekuje u svibnju 2023.

Govori se kako će cijena Google Pixel Fold telefona biti 1,800$ te kako bi ponajviše trebao konkurirati nadolazećem Samsung Galaxy Z Fold 5 modelu.

tekst1sl4 2

Jedna od posebnosti bit će svakako i vlastiti Tensor G3 čip koji će se u velikoj mjeri oslanjati na umjetnu inteligenciju odnosno strojno učenje (AI).

Google Pixel Fold donosi 120Hz i 1200nit-a

Iako smo u posljednje vrijeme sve više svjedoci kako to radi i ostali proizvođači sa svojim čipovima poput Apple A16 Bionic te Snapdragon „flagship” modela čipa.

tekst1sl5

Ipak u čitavoj priči Google je tu uzeo najviše maha jer mu naravno znanje i vještine ali i novac to svakako i omogućuju. Već smo više puta isticali kako je Google „posljednji igrač” koji treba predstaviti svoje viđenje sklopivog telefona i čini se kako će se to i ostvariti u svibnju.

Samsung Galaxy A54 i A34 donose više cijene no prethodnici

Više uopće ne želimo spominjati Apple i „moliti ih” da predstave sklopivi iPhone, jer smo putem iPhone V „koncepta” vidjeti kako je to zaista moguće.

tekst1sl4

Ali nekako smo mišljenja kako će nakon svibnja i nakon što Google Pixel Fold dođe na tržište, Apple „zavrnuti rukave” i zaista predstaviti sklopivih iPhone, bilo bi zaista krajnje vrijeme.

Najčitanije