huawei
tekst1naslovna 5

[Finale Lige Nacija]: Hrvatska – Španjolska / Gdje gledati?

Kao i prošlog puta prijenos će biti na Novoj Tv – uvodna emisija „UEFA LIGA NACIJA” započinje u 20:00h, a sam susret na rasporedu je u 20:45h.

Ovo što se večeras dešava je zaista san snova. Iako je mali dio nas vjerovao da je to moguće, večerašnjom borbom za prvo mjesto u Ligi Nacija, potvrdili smo kako smo mala Zemlja s velikim snovima.

Naši (već sada možemo reći) „zlatni dečki” u večerašnjoj borbi sa Španjolcima idu po svoj prvi (ali nadamo se da i ne jedini) naslov prvaka u Ligi Nacija.

tekst1sl1 9

Stadion na kojem se večeras odvija Finale je isto ono gdje smo igrali s Nizozemcima – stadion „De Kuip” u Rotterdamu. Sastav s kojim će Hrvatska Nogometna Reprezentacija istrčati na teren glasi:

LIVAKOVIĆ – STANIŠIĆ – SOSA – PERIŠIĆ – ŠUTALO – VIDA – KOVAČIĆ – MODRIĆ – BROZOVIĆ – PAŠALIĆ – KRAMARIĆ

Kao što se vidi do nekih će promjena u odnosu na polufinale ipak doći. Ali ono što nas raduje (i tješi) ukoliko bude potrebno je to kako uvijek možemo računati na brzu reakciju Brune Petkovića.

tekst1sl1 7

Također je potrebno istaknuti kako je kapacitet „De Kuip” stadiona ukupno 47,500 sjedećih mjesta a Hrvata (se ističe) kako će biti 30,000.

Velika većina vas se pita Gdje (i kako) gledati finale?

Kao i prošlog puta prijenos će biti na Novoj Tv – uvodna emisija „UEFA LIGA NACIJA” započinje u 20:00h, a sam susret na rasporedu je u 20:45h.

tekst1sl3

Osim nove i još jedna televizijska kuća imat će prijenos Finala Lige Nacija. Riječ je o Sport Klubu gdje će se na njihovom „Sport Klub 1” kanalu također prenositi finale.

Stoga nam ništa više drugo ne preostaje nego poželjeti sreću našim „Vatrenima” u večerašnjoj borbi za Prvaka. Iako i ne dobijemo, moramo također biti pozitivni i sagledati to s objektive strane, ponovno ćemo biti drugi – na još jednom velikom natjecanju. Kao i što smo to bili na Svjetskom u Kataru.

IZNAD SVIH HRVATSKA !!

Najčitanije