Banner
1 3

ChatGPT može se koristiti bez registracije

OpenAI je najavio da će ChatGPT biti dostupan korisnicima bez potrebe za registracijom, što će omogućiti široku upotrebu njihovog chatbota među više od 100 milijuna korisnika u 185 zemalja.

OpenAI najavio je sljedeći korak u svojoj strategiji proširenja dostupnosti AI alata. Sada možete koristiti ChatGPT bez potrebe za registracijom.

OpenAI slučajno otkrio ChatGPT 4.5 – evo što donosi

Više od 100 milijuna ljudi koristi ChatGPT u 185 zemalja na tjednoj bazi, a tvrtka se nada da će ukinuti zahtjev za registracijom privući još veći broj korisnika da isprobaju njihov chatbot.

1 3

Mogućnost korištenja ChatGPT-a bez registracije postupno se uvodi, što znači da možda neće biti odmah dostupan svima, ali definitivno je u planu.

Alibaba konkurira OpenAI i Sori s Atomovideo platformom

Važno je napomenuti da OpenAI prema zadanim postavkama koristi informacije koje mu dajete kako bi unaprijedio svoje modele za sve korisnike. Međutim, ako ne želite da se vaša interakcija s chatbotom bilježi, to možete isključiti u postavkama – čak i bez registracije.

FF 1

Ako se odlučite registrirati u nekom trenutku, imat ćete mogućnost spremanja i pregleda svoje povijesti razgovora, dijeljenja tih razgovora, kao i pristup dodatnim značajkama poput glasovnih razgovora i prilagođenih uputa.

ChatGPT pristran kad je u pitanju zapošljavanje

OpenAI također najavljuje uvođenje “dodatnih mjera zaštite sadržaja”, što uključuje blokiranje određenih upita i generiranje sadržaja “u širem rasponu kategorija”. Ipak, detalji o ovim mjerama nisu još objavljeni.

1 4

Ova promjena ima potencijal da značajno proširi pristupnost AI tehnologije široj publici, nudeći korisnicima mogućnost korištenja naprednih alata bez potrebe za registracijom.

OpenAI može se pohvaliti vrijednošću od 80 milijardi dolara

To bi moglo potaknuti inovaciju i razvoj novih aplikacija i usluga koje se oslanjaju na AI tehnologiju, otvarajući vrata kreativnosti i suradnje na globalnoj razini.

1 16

Uz sve ovo, važno je naglasiti i važnost zaštite privatnosti i sigurnosti podataka u ovom kontekstu. OpenAI će vjerojatno morati osigurati transparentnost i pouzdanost svojih mjera zaštite kako bi korisnici imali povjerenje u korištenje njihovih alata bez registracije.

OpenAI predstavio Soru – alat za generiranje video zapisa pomoću teksta

U konačnici, ova najava predstavlja korak naprijed u demokratizaciji pristupa AI tehnologiji i otvara put prema široj integraciji umjetne inteligencije u svakodnevni život korisnika diljem svijeta.

Najčitanije