Banner
naslovna1

Boks (Teška kategorija): Babić – Rozanski / Gdje gledati?

Večeras naš Alen Babić u Poljskom gradu Rzeszówu ima priliku osvojiti titulu "Prvaka Svijeta". Protivnik je Poljak Lukasz Rozanski. Čitav prijenos moguće je pratiti na RTL-u od 22:30h.

Večeras naša uzdanica Alen Babić ide ka svojem prvom pojasnu „Svjetskog Prvaka u Boksu”. Borba se održava u Poljskoj,točnije u gradu Rzeszówu.

Samsung Galaxy Watch 6 – moćni Exynos W980 i dizajnerske novine

A protivnik je domaći predstavnik Lukasz Rozanski. Ono što je zanimljivo za istaknuti je to kako će oglašavanjem kraja gonga večeras jednom od njih prestati boksačka karijera.

Telefon na ruci: meanIT Smartwatch M40 Call

Mi se nadamo kako će to biti Rozanski jer tome u prilog govore statistički podatci. Naš „Savage” (Alen Babić) dobio je do sada svih 11 borbi od koji je čak njih 10 bilo nokautom.

Xiaomi 13 Ultra – do sitnih detalja [Video]

Babić već ima osvojen WBC(silver) pojas u bridgerweight kategoriji. Dok večeras isti taj pojas može pretočiti u onaj „Svjetskog prvaka” kojemu svaki boksač teži.

TIPA: Huawei P60 Pro je najbolji foto mobitel 2023

Svakako se ne smijemo zaboraviti i zaista olako shvatiti protivnika. Jer i Rozanski ima se čime pohvaliti. Iza sebe ima 14 profesionalnih borbi od kojih samo jednu nije završio nokautom.

HAKOM testirao: najbolja mobilna mreža je…

Te mu nikada mečevi nisu trajali duže od četiri runde. Službeno vaganje proteklo je u znaku „dominacije” Rozanskog koji je pet kilograma teži.

sl1

Alenu Babiću službena vaga pokazala je 95,6kg, dok je Rozanski težak 100,8kg. Iako mu je težina u „prednosti” Rozanski mora znati kako je Alen Babić znao nokautirati protivnike koji su i 20kg teži od njega.

HAKOM testirao: najbolja mobilna mreža je…

Babić je izjavio kako nakon večerašnjeg osvajanja naslova „Prvaka”, isti taj naslov želi braniti u Hrvatskoj. I da je spreman čitavu borbu okončati već u prvoj rundi.

Poznato ime svjetske foto scene otkriva skrivene vizure Balija

Ono što svi nas najviše zanima je pitanje: „Gdje gledati borbu”? Odgovor je RTL Televizija, početak priredbe započinje od 20:00h, ali prijenos na RTL-u kreće u 22:30h.

Huawei Watch Ultimate recenzija

Nama najzanimljivija borba na rasporedu je iza 23:00h, odnosno čak bi se mogli približiti i novom danu odnosno terminu 00:00h. Sretno Alenu Babiću i čekamo taj pojas „Svjetskog Prvaka”.

Izvor: Index.hr

Najčitanije