Banner
HONOR Magic portal

HONOR Magic6 Pro koristi AI za unapređenje korisničkog iskustva

HONOR Magic6 Pro pametni je telefon koji se ističe u svim segmentima s izvrsnom stražnjom kamerom i kamerom za selfie, impresivnim audio iskustvom, živopisnim zaslonom i dugotrajnom baterijom. Da je riječ o zaista vrhunskom pametnom telefonu, koji je dostupan u prodaji i na hrvatskom tržištu, potvrđuje pet zlatnih DXOMARK oznaka 2024., što dosad nije dobio niti jedan drugi pametni telefon.

HONOR Magic6 Pro dolazi s nizom naprednih pametnih značajki koje omogućuju povećanje produktivnosti. Prije svega, tu je i Magic Portal koji koristi snagu umjetne inteligencije za razumijevanje poruka i ponašanja korisnika pa, s tim razumijevanjem, uređaj korisnike usmjerava na odgovarajuće sistemske aplikacije. Ova revolucionarna značajka transformira način na koji korisnici pristupaju svojim aplikacijama i s njima komuniciraju, nudeći im intuitivno i personalizirano iskustvo.

MagicRing i Magic Capsule: Nova razina korisničkog iskustva, povezivanja i interakcije

HONOR MagicRing Connectivity Engine mijenja način na koji korisnici komuniciraju sa svojim uređajima te oblikuje i  pojednostavljuje njihov životni stil. Zahvaljujući MagicRingu, korisnici mogu bez napora dijeliti i sinkronizirati materijale na svojim HONOR uređajima, što im osigurava lakšu pristupačnost.

HONOR AI

Štoviše, MagicRing u stvarnom vremenu omogućuje dijeljenje kamere pametnog telefona s HONOR tabletima ili prijenosnim računalima, omogućujući da se kamera HONOR-a Magic6 Pro koristi kao web kamera na drugim HONOR uređajima.

Uz MagicRing, HONOR Magic6 Pro ima i inovativnu Magic Capsule značajku koja omogućuje multimodalnu interakciju putem zaslona osjetljivog na dodir. Kada korisnici dodirnu obavijest na vrhu zaslona, Magic Capsule se proširuje kako bi ponudila dodatne informacije vezane uz obavijest, poboljšavajući korisničko iskustvo te nudeći brz i praktičan pristup relevantnim informacijama.

Korisnici na taj način nemaju potrebu za navigacijom kroz više aplikacijskih sustava, već su im relevantni detalji i ažuriranja dostupni na samo jedan dodir.

Uz snagu Snapdragon® 8 Gen 3 mobilne platforme, HONOR Magic6 Pro pruža vrhunske performanse i generativne mogućnosti umjetne inteligencije.

HONOR Magic OS

Zahvaljujući snažnom Qualcomm® AI Engineu, značajke umjetne inteligencije na HONOR-u Magic6 Pro pametnom telefonu podržane su uz iznimnu tečnost i stabilnost te su postigle značajno poboljšanje od 98%. Osim toga, mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 3 pruža i iznimna iskustva igranja, uz vrhunsku učinkovitost baterije. Prepun poboljšanja koja redefiniraju buduća korisnička iskustva, HONOR Magic6 Pro postavlja nove standarde kada su u pitanju performanse, a tako i zadovoljstvo korisnika.

Dostupnost

HONOR Magic6 Pro je dostupan u prodaji kod mobilnih operatera i HONOR maloprodajnih partnera. Dolazi u crnoj i zelenoj boji[1], po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura.

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.hihonor.com/hr/

Najčitanije