Banner
nova 9 SE 4

Zabilježite sve boje proljeća s Huawei nova 9 SE pametnim telefonom

Naslijedivši dizajn i moćne performanse svojih prethodnika, Huawei nova 9 SE potaknut će korisnike na bilježenje posebnih trenutaka. Nova generacija Huawei nova serije pametnih telefona pruža nevjerojatan omjer zaslona naspram ostatka površine od 94,85%, a pokreće ju operativni sustav EMUI 12. Najviše pažnje ipak privlači AI četverostruki sustav kamera koji korisnicima omogućuje vrhunske fotografije.

Kristalno jasni detalji

S više snage nego ikad prije, glavna kamera od 108 MP omogućuje potpunu slobodu i potiče na stvaranje kreativnog sadržaja. Bilo da snimate krajolik, portrete ili arhitekturu, Huawei nova 9 SE zabilježit će točno ono što vidite. Maksimalna rezolucija od 12000 x 9000 piksela omogućuje ispis plakata dimenzija 125cm x 94cm, bez ikakvog gubitka jasnoće detalja. U usporedbi s tradicionalnom fotografijom od 12 MP u normalnom načinu rada, fotografija od 108 MP postiže tri puta veće povećanje bez gubitka kvalitete, što znači da se fotografije svih formata mogu povećati ili izrezati za objavu na društvenim mrežama.

nova 9 SE 1

Kamera za svaku situaciju

Način na koji koristimo kamere na našim telefonima razlikuje se od korisnika do korisnika. Zahvaljujući ultraširokokutnoj kameri od 8 MP, s vidnim poljem od nevjerojatnih 112 stupnjeva, nova 9 SE omogućuje fotografiranje u svakoj situaciji, poput posjeta Grand Canyonu ili promatranju londonskog horizonta.

S druge strane, ako se želite usredotočiti na mikroskopski svijet flore i faune, makro objektiv od 2 MP može jasno uhvatiti svaki vidljivi detalj. Konačno, dubinska kamera može se iskoristiti za izradu slojevitih fotografija s bokeh efektom u pozadini. Primjerice, možete uhvatiti vašeg najboljeg prijatelja dok izvodi trikove na skateboardu, s bokeh pozadinom koja naglašava brzinu kretanja.

Prekrasni selfiji

Popularnost društvenih mreža raste iz dana u dan, pa se tako i starije generacije priključuju Instagram i TikTok zajednicama. Huawei nova 9 SE dolazi s unaprijed učitanom AppGallery trgovinom i Petal Search preglednikom, koji osim Instagrama i TikToka, korisnicima nude i aplikacije poput Facebooka, Messengera i Snapchata. Koju god društvenu mrežu preferirali, selfie je i dalje glavni način modernog izražavanja. Nova 9 SE opremljen je prednjom kamerom od 16 MP, kako bi osigurao snimanje prekrasnih jednopoteznih selfija. Prema zadanim postavkama, kamera koristi vidno polje od 78 stupnjeva i koristi funkciju prepoznavanja scene te automatski povećava vidno polje na 90 stupnjeva, kada prebacujete s portretne na pejzažnu orijentaciju.

tekst2sl3 3

Zahvaljujući tehnologiji 4 u 1 piksela, nova 9 SE također pruža izvrsne mogućnosti fotografiranja pri slabom osvjetljenju. Značajka Super noćni selfie koristi tehnologiju prepoznavanja crta lica kako bi smanjila buku i stvorila svjetliju fotografiju u mraku.

Savršeni pametni telefon za dan i noć

Bez obzira radi li se o dnevnoj ili noćnoj fotografiji, senzor kamere je ključan za dobivanje vrhunske fotografije. Veliki senzor nova 9 SE odlično reagira na svjetlo i bilježi najzabavnije trenutke s plaže, dok tehnologija povećanja piksela osigurava svjetlije fotografije u mračnoj sceni, poput koncerta.

Nova 9 SE također sadrži AI tehnologiju prepoznavanja scene koja automatski podešava brzinu zatvarača kamere. Bilo da fotografirate ljude, krajolike ili dinamične scene omiljene aktivnosti, nova 9 SE bilježi najbolje od svake scene i čuva vaše važne uspomene.

Pronađite vrijeme samo za sebe

Četverostruki AI sustav kamere Huawei nova 9 SE pametnog telefona osigurava bilježenje dragocjenih uspomena danju i noću, a s kamerom od 108 MP će zasigurno pokupiti simpatije svih generacija korisnika.

nova 9 SE 6

Zahvaljujući dobrim performansama, brzom punjenju i kameri od 108 MP, nova 9 SE mladima omogućuje stvaranje zabavnog sadržaja za društvene mreže, bilo kada, bilo gdje. Sa svojim tankim kućištem i stražnjim 3D staklenim poklopcem, uređaj je lagan i savršeno leži u svačijoj ruci. Nova 9 SE korisnicima pruža sve što im je potrebno kako bi u potpunosti uživali u životu i ostali u središtu svega što im je važno.

Svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

Huawei proizvodi i usluge

Huawei je nedavno predstavio svoj prvi profesionalni trkački sat, Watch GT Runner. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako koristiti aplikacije, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

Najčitanije