huawei
4 2

Xiaomi Smart Band 8 Pro – predstavljanje na MWC sajmu, donosimo cijene i značajke

U kolovozu 2023. predstavljen je u Kini, a sada tijekom MWC sajma Xiaomi Smart Band 8 Pro bit će predstavljen globalno.

Xiaomi Smart Band 8 Pro, koji je prvi put predstavljen u Kini u kolovozu prošle godine, uskoro će doživjeti globalni debi, a najavljuje se moguće predstavljanje na nadolazećem Mobile World Congressu (MWC) kasnije ovog mjeseca.

Circle to Search dugo će ostati ekskluziva za Samsung

Ovaj fitness tracker kombinira elegantan dizajn pametnog sata s brojnim funkcionalnostima koje su poznate korisnicima fitness trackera. Prije službenog globalnog predstavljanja, Sudhanshu Ambhore, ugledni stručnjak putem platforme Appuals, podijelio je sa zajednicom detalje o cijenama Xiaomi Smart Band 8 Pro u Europi.

4 2

Prema dostupnim informacijama, očekivana službena cijena za Band 8 Pro u Europi bit će postavljena na 89 eura. No, ovisno o raznim promocijama i lokalnim porezima, postoji mogućnost da trgovci ponude ovaj uređaj po povoljnijoj cijeni od 69 eura.

Windows 12 dolazi – Qualcomm testirao novi Windows na ARM čipu

Ova vijest će vjerojatno obradovati potrošače, s obzirom da je prethodni model, Band 7 Pro, bio lansiran s cijenom od 99 eura. Niža cijena za iterativnu nadogradnju zasigurno će privući pažnju potencijalnih kupaca.

YouTube Premium broji 100 milijuna korisnika

Što se tiče dostupnih opcija boja, Xiaomi će korisnicima ponuditi Smart Band 8 Pro u elegantnim crnoj i srebrnoj varijanti.

HyperOS – kopija Androida ili njegov neprijatelj?

Kada su u pitanju tehničke specifikacije, Band 8 Pro ističe se 1,74-inčnim AMOLED zaslonom s brzinom osvježavanja od 60 Hz i vrhunskom svjetlinom od 600 nita.

3 3

Otporan je na vodu do dubine od 5 metara, pružajući korisnicima slobodu korištenja u različitim okruženjima. Fitness i wellness značajke uključuju praćenje otkucaja srca, SpO2 senzor, praćenje sna, praćenje menstrualnog ciklusa i mjerenje razine stresa.

Xiaomi 14 Ultra podiže cijenu za 100$ u odnosu na 13 Ultra – evo i zašto

Osim toga, uređaj podržava preko 150 sportskih načina rada i ima somatosenzorski senzor za precizno praćenje podataka povezanih sa somatskim osjetilima tijekom aktivnosti poput boksa.

2 4

Ugrađeni GNSS čip s podrškom za više od pet satelitskih sustava omogućuje precizno praćenje rute, dok je ugrađeni glasovni asistent koristan za upravljanje drugim Xiaomi pametnim uređajima.

Facebook sutra puni 20 godina – društvena mreža koja je promijenila internet

Osim toga, Band 8 Pro nudi kontrolu kamere i glazbe, svjetiljku, te može prikazivati vremensku prognozu i obavijesti. S izdržljivom baterijom kapaciteta 297 mAh, ovaj fitness tracker može pružiti do 14 dana autonomije s jednim punjenjem, što dodatno pojačava njegovu privlačnost među korisnicima koji traže dugotrajan uređaj.

1 4

S obzirom na navedene značajke i konkurentnu cijenu, Xiaomi Smart Band 8 Pro obećava biti atraktivan izbor na tržištu pametnih nosivih uređaja, pružajući korisnicima visoke performanse i bogat skup funkcionalnosti u kompaktnom i elegantnom pakiranju.

Apple 2026. planira predstaviti sklopivi uređaj – zamijenit će iPad Mini

Globalno predstavljanje na Mobile World Congressu bit će prilika za korisnike širom svijeta da se upuste u iskustvo ovog inovativnog fitness trackera.

Najčitanije