huawei
t39

Apple Vision Pro na tržištu u veljači 2024.

Apple se priprema za lansiranje svojih revolucionarnih slušalica za mješovitu stvarnost, Vision Pro, planirajući ih predstaviti do kraja siječnja 2024. godine, uz početak prodaje već u veljači iste godine. Očekuje se da će Vision Pro, prva samostalna linija proizvoda od Apple Watcha 2015., nuditi visokokvalitetno iskustvo mješovite stvarnosti po cijeni od oko 3500 dolara, s najavom pristupačnije verzije u budućnosti.

Apple povlači Watch 9 i Ultra 2 čak i s online prodaje

Uzbudljive vijesti iz svijeta tehnologije stižu nam iz Applea, jer se prema informacijama industrijskih analitičara, tvrtka priprema za lansiranje svojih revolucionarnih slušalica za mješovitu stvarnost, Vision Pro.

Samsung Galaxy S24 serija – službeni renderi “slučajno” pred nama

Očekuje se da će Apple službeno predstaviti ovaj inovativni proizvod do kraja siječnja 2024., a prodaja bi trebala započeti već u veljači iste godine. Ova najava dolazi nakon mjeseci nagađanja i špekulacija o Appleovom ulasku u svijet proizvoda za proširenu stvarnost.

t33

Prema izvještaju poznatog novinara Marka Gurmanna, Apple trenutno intenzivira proizvodnju Vision Pro u Kini. Također su poslali e-poštu programerima, pozivajući ih da testiraju aplikacije na ovom inovativnom uređaju koristeći najnovije alate i šalju svoje proizvode na odobrenje.

Google Play omogućuje deinstaliranje aplikacija na daljinu

Ova suradnja s programerima ukazuje na to da Apple želi osigurati bogat ekosustav aplikacija koji će podržavati Vision Pro od samog početka.

t37

Kako bi osigurali da korisnici dobiju najbolje iskustvo s Vision Pro, Apple je poslao svoje osoblje iz prodavaonica iskustava u sjedište tvrtke kako bi ih obučili za pravilno korištenje ovog uređaja.

Apple pustio u opticaj iOS 17.2.1

Obuka obuhvaća sve, od pravilnog postavljanja trake za glavu do promjene dioptrijskih leća. Sve ovo sugerira da Apple ozbiljno planira pružiti sveobuhvatnu podršku korisnicima i osigurati da svatko može maksimalno iskoristiti Vision Pro.

t35

Vision Pro predstavlja značajan korak za Apple jer će ovo biti prva samostalna linija proizvoda nakon lansiranja Apple Watcha 2015. godine. Ova odluka tvrtke da se upusti u područje mješovite stvarnosti svjedoči o njihovoj želji da budu predvodnici u inovacijama i ponude potrošačima nešto potpuno novo i revolucionarno.

Apple donosi promijene kada su u pitanju AirPods slušalice – dolazi jeftiniji model

Što se tiče cijene, očekuje se da će Vision Pro biti dostupan po cijeni od otprilike 3500 dolara. Iako će ova cijena možda biti izazov za neke potrošače, vjeruje se da će visokokvalitetno iskustvo koje pruža ovaj uređaj privući mnoge zaljubljenike u tehnologiju.

t34

Također, iz pouzdanih izvora dolaze informacije o tome da Apple radi na pristupačnijoj verziji Vision Pro, koja će biti dostupna u budućnosti. Ova vijest donosi olakšanje potrošačima koji žele iskusiti mješovitu stvarnost bez značajnog udarca na svoj proračun.

Samsung Galaxy Glass AR naočale – Odgovor na Apple Vision Pro

Jedna od ključnih karakteristika Vision Pro je sposobnost spajanja stvarnog svijeta s digitalnim informacijama na inovativan način. Korisnici će moći doživjeti mješovitu stvarnost kroz visokokvalitetne zvučnike i napredne senzore koji omogućuju precizno praćenje pokreta.

t41

Očekuje se da će Appleovi inženjeri integrirati najnoviju tehnologiju kako bi osigurali fluidno i intuitivno iskustvo korištenja.

Apple Vision Pro headset ne treba kontrolere – Zašto?

Nadalje, Vision Pro će biti podržan snažnim ekosustavom aplikacija koje će omogućiti korisnicima da istražuju različite aspekte mješovite stvarnosti, od edukacije do zabave. Apple je uvijek bio poznat po stvaranju ekosustava koji poboljšava korisničko iskustvo, a Vision Pro neće biti iznimka.

t42

S obzirom na sve ove informacije, jasno je da Apple nije prepušten slučaju kada je u pitanju Vision Pro. Tvrtka pažljivo planira svaki korak, od proizvodnje do podrške korisnicima, kako bi osigurala uspješan lansiranje i dugotrajan uspjeh svog prvog proizvoda za mješovitu stvarnost.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Amazon otkriva cijene u EU

Apple Vision Pro obećava revolucionarno iskustvo mješovite stvarnosti koje će korisnicima omogućiti da istražuju novi svijet digitalnih mogućnosti.

t43

S lansiranjem ovog inovativnog proizvoda, Apple potvrđuje svoj status lidera u tehnološkoj industriji i postavlja nove standarde za budućnost mješovite stvarnosti.

HAKOM: Nova pravila omogućuju korisnicima vlastitu opremu za širokopojasni Internet

Svi ljubitelji tehnologije s nestrpljenjem očekuju službeno predstavljanje Vision Pro i ulazak u novo poglavlje u kojem će stvarnost biti transformirana na način koji nismo mogli ni zamisliti.

Najčitanije