Banner
1 63

Xiaomi power bank kapaciteta 20000mAh (33W) s ugrađenim USB Type-C kabelom

Xiaomi je na tržište izbacio Power bank kapaciteta 20000mAh, snage 33W s ugrađenim USB Type-C kabelom.

Xiaomi je predstavio novi model power bank-a s kapacitetom od 20.000 mAh i izlaznom snagom od 33W, koji je već dostupan na kineskom tržištu.

Xiaomi 15 modeli na tržište će u rujnu – 15, 15 Pro i 15 Ultra

Ovaj uređaj, opremljen ugrađenim USB-C kabelom, omogućuje istovremeno punjenje tri uređaja, čime korisnicima pruža značajnu fleksibilnost i efikasnost.

1 63

Uređaj sadrži dva litij-ionska akumulatora od po 10.000 mAh, što korisnicima omogućava višekratno punjenje njihovih mobilnih uređaja bez potrebe za ponovnim punjenjem same baterije.

Xiaomi 14T i 14T Pro i ove će jeseni plijeniti pozornost

S obzirom na visoku izlaznu snagu od 33W, Xiaomi tvrdi da je moguće napuniti uređaje poput iPhonea 15 Pro do 55% kapaciteta za samo pola sata, dok bi Xiaomi 14 Pro mogao dostići 63% napunjenosti u istom vremenskom razdoblju.

Xiaomi: prilagođena neto dobit u 2023 godini viša je 126.3%

Dodatno, Xiaomi power bank opremljen je s dva dodatna priključka – USB-C i USB-A, koji dodatno šire mogućnosti upotrebe omogućavajući korisnicima da napune tri uređaja istovremeno.

Xiaomi SU7 i čitava paleta boja

No, iz Xiaomi-a nisu precizirali kako se izlazna snaga raspodjeljuje među priključcima kada su svi u upotrebi. USB-C priključak služi i za punjenje samog power bank-a s ulaznom snagom od 30W, a ugrađene sigurnosne značajke štite od pregrijavanja i kratkih spojeva.

2 51

Jedan od potencijalnih nedostataka ovog modela je ugrađeni USB-C kabel koji nije zamjenjiv. U slučaju njegovog kvara, korisnici bi bili ograničeni na upotrebu preostalih dva priključka, što može biti ograničavajuće.

Dva nova Bluetooth zvučnika pridružila su se Xiaomi portfelju

Dimenzije uređaja iznose 127 x 70,5 x 30,5 mm, što ga čini relativno kompaktnim s obzirom na kapacitet. Dostupan je u dvije boje – svijetlo bež i tamno plavoj, pružajući estetski izbor korisnicima.

3 41

Xiaomi 20.000 mAh power bank trenutno je dostupan za kupnju u Kini putem online platformi poput Xiaomi Youpin i JD.com, po cijeni od 159 juana (oko 22 američka dolara).

Značajke kamere Xiaomi 14 Ultra telefona, dolaze i na ostale modele

Iako trenutno nije poznato hoće li Xiaomi ovaj model plasirati na druga međunarodna tržišta, njegove napredne značajke i konkurentna cijena čine ga privlačnim izborom za potrošače u potrazi za snažnim i pouzdanim rješenjem za punjenje na putu.

Najčitanije