Banner
1 3

Xiaomi Mix Flip i Fold 4 dolaze u Q3 2024.

Prema glasinama Xiaomi će u trećem kvartalu predstaviti dva sklopiva telefona.

Xiaomi priprema lansiranje dva nova sklopiva uređaja, Mix Flip i Mix Fold 4, koje se očekuje na kineskom tržištu tijekom trećeg kvartala 2024. godine. Iako su ovi inovativni uređaji značajan korak naprijed za Xiaomi, trenutno ne postoje indicije da će biti dostupni na globalnom tržištu odmah nakon lansiranja.

Blind test kamera: Galaxy S24 Ultra vs Xiaomi 14 Ultra vs Honor Magic6 Pro

Prema izvještajima pouzdanog izvora, Digital Chat Station, koji su objavljeni na portalu Playfuldroid, oba modela će biti opremljena najnovijim Qualcommovim Snapdragon 8 Gen 3 procesorom, a ujedno će dijeliti slične specifikacije kamere.

1 3

To uključuje impresivne glavne senzore od 50 megapiksela s veličinom senzorskog područja od 1/1,55 inča te optičkom stabilizacijom slike (OIS). Pored toga, oba telefona imat će 2x telefoto kameru s Omnivision OV60A senzorom veličine 1/2.8 inča.

Xiaomi 15 na tržište sredinom listopada

Što se tiče dodatnih specifikacija, najavljuje se da će Mix Fold 4 imati ultraširoku kameru od 12 megapiksela i periskopsku telefoto kameru od 10 megapiksela, koja nudi 5x optički zum.

1 3

Još jedna značajka koja ga ističe je da će Mix Fold 4 biti prvi Xiaomijev sklopivi telefon koji posjeduje IP ocjenu za otpornost na vodu i prašinu, što predstavlja značajan napredak u razvoju sklopivih telefona ovog proizvođača.

Xiaomi Redmi 13 Pro+ World Champions Edition

Iako su detalji o bateriji ostali nepoznati, spominje se da Mix Fold 4 podržava bežično punjenje, što dodaje praktičnost i modernost ovom uređaju. Ove tehnološke inovacije potvrđuju Xiaomijevu posvećenost razvoju sklopivih telefona, ali i naglašavaju ograničenja u pogledu dostupnosti izvan Kine.

1

Ovi uređaji, iako iznimno napredni, mogu naći svoju nišu samo unutar kineskih granica u početku. To postavlja pitanja o globalnoj strategiji i pristupu Xiaomi-a tržištima izvan Kine, gdje bi njihovi inovativni proizvodi mogli naći široku primjenu i popularnost.

Xiaomi 14T i 14T Pro i ove će jeseni plijeniti pozornost

U svakom slučaju, Xiaomi nastavlja impresionirati tehnološkim napretkom, posebno u segmentu sklopivih uređaja, ali ostaje vidjeti kako će se ti proizvodi pozicionirati na globalnom tržištu u budućnosti.

Najčitanije